haneczka019 Napisano 20 Września 2014 Zgłoś Napisano 20 Września 2014 a final zobaczysz odkodowany taki pisali w onecie Ja i tak oglądam w necie, czy odkodują czy nie mam ich gdzieś . Cytuj
rybka Napisano 20 Września 2014 Zgłoś Napisano 20 Września 2014 dawno dawno temu jeździłam taką Syrenka 105 L Cytuj
serafina Napisano 21 Września 2014 Zgłoś Napisano 21 Września 2014 dostaje garba od siedzenia przed kompem Cytuj
haneczka019 Napisano 21 Września 2014 Zgłoś Napisano 21 Września 2014 Polskaaaaa Biało Czeeeerwoniiii !!! Ołłł Jeeeee!!! Polscy siatkarze Mistrzem Świata !!!! Cytuj
andyopole Napisano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 22 Września 2014 Koniec tegorocznego, 21 Polskiego Festivalu w Portland, Oregon. O rozmiarach przedsiewziecia niech swiadczy fakt ze tylko na placki ziemniaczane zuzylismy ok. 900 kg (dziewięćset kilogramow) ziemniakow. Ja po trzech dniach pracy jestem exhaust a jutro normalnie do roboty. Cytuj
Virka Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Napisano 22 Września 2014 Chciałam powiedzieć, że czas leci mi zbyt szybko. Na początku października minie rok odkąd jestem w USA. Chciałam powiedzieć, że jest mi tu dobrze. Cytuj
SuperTraveller Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Napisano 22 Września 2014 Chciałam powiedzieć, że czas leci mi zbyt szybko. Na początku października minie rok odkąd jestem w USA. Chciałam powiedzieć, że jest mi tu dobrze. I takie posty cieszą. Cytuj
Paulina_89 Napisano 24 Września 2014 Zgłoś Napisano 24 Września 2014 Miałam w zamyśle ciekawy projekt DIY... Pomalowałam na klatce schodowej szyszki na biały kolor. Specjalnie zrobiłam to na klatce, żeby w domu farba nie smierdzialo, a klatke mamy taką zewnętrzną/tarasową, wiec tam nikomu nie przeszkadzalo. Wczoraj wrocilam do domu i widze, ze moje szyszki zniknely. Pytalam meza czy zabral je do domu, a ten patrzy na mnie i mowi... "I think I know what happened... The people who pick up garbage took them" lol... Jak mogli pomylic moje szyszki ze smieciami Cytuj
River Napisano 24 Września 2014 Zgłoś Napisano 24 Września 2014 Wrocilam z Polski i chce jechac znowu,tydzien to zdecydowanie za malo.Za stanami tesknilam tylko wtedy jak przebywalam w restauracjach-jakosc obslugi klienta w Polsce ciagle jeszcze kuleje.Za to jedzenie super i warto bylo czekac:) Fajnie tez wspominam rundke po knajpach w stylu PRL i tance do muzyki lat 80;) Cytuj
Paulina_89 Napisano 24 Września 2014 Zgłoś Napisano 24 Września 2014 Ja tez chce jechac do Polski Choc jeszcze bardziej to chce jechac do Montenegro! A co do obslugi w restauracjach zastrzezen nie mialam, ale tez nieczesto zdarzalo mi sie jadac gdzies w knajpach. Co innego moge powiedziec o jednym miejsu, gdzie sprzedawali gofry. To nie byla taka typowa budka z goframi tylko taki szeregowy budynek z roznymi knajpami. Zamowilam tam gofry z bita smietana i owocami, bylam jedyna klientka i zgadnijcie co... zapomnieli o mnie! Skasowali co trzeba, a pozniej jak widzieli ze siedze przy stoliku ze znajomymi i czekamy sprawdzili w zamowianiach ze kupilam gofry dla siebie i 3 innych osob... i dostalismy gofry, ale zimne... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi