Dragony Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 @Pacowsky jedź, nie zwracaj uwagi na malkontentów. Jesteś młody, życie przed Tobą - żyj tak, żeby Twoje życie Cię satysfakcjonowało, nie innych. Z każdej szansy trzeba korzystać, tak żeby potem, po latach, nie żałować, że czegoś się nie zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 I nastepna dusza wyksztalcona za pieniadze podatnikow zmyka budowac dobrobyt innego kraju. B)Platne studia to jednak nie jest wcale takie najgorsze rozwiazanie.... A Ty nie ksztalciles sie za pieniadze podatnikow ze tak niedysktretnie sie zapytam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperTraveller Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 @Pacowsky jedź, nie zwracaj uwagi na malkontentów. Jesteś młody, życie przed Tobą - żyj tak, żeby Twoje życie Cię satysfakcjonowało, nie innych. Z każdej szansy trzeba korzystać, tak żeby potem, po latach, nie żałować, że czegoś się nie zrobiło. Ależ ja nikogo nie zniechęcam, nie tak miał być odebrany mój post. Chodziło mi o to aby ludzie doceniali to co mają za granicą, zobaczyli dobre strony a nie tylko narzekali jak jest źle, bo tam gdzie na ogół emigrują Polacy jest lepiej niż w Polsce (w mniejszym lub większym stopniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 @Pacowsky, gratuluję i podpisuję się pod tym co napisała Dragony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Ale robicie szum, jest to wolny topic gdzie każdy może wyrazić co mu na sercu leży i " powiedzieć to co chce". Wiem, że Kanada nie rozłoży przede mną czerwonego dywanu, ba, jeśli chodzi o pracę zacznę całkowicie od zera i jesli chodzi o stanowisko będę miał znacznie gorzej niż w Polsce. Pisałem na tym forum kiedyś, że jadę tam głownie dla nauki języka i przygody, poznania innego świata, a jak będzie na miejscu to się zobaczy. 26 lat to dla mnie granica wieku, gdzie mogę jeszcze sobie na to pozwolić Nie zapominam też, że wizę mam ważną rok i przedłużenie pobytu nie jest tak oczywiste. <Ciach> Jedz i sie nie przejmuj. Swiat jest maly i to, ze ktos sie edukuje w jednym kraju a pracuje w innym to normalka. Nic nie szkodzi, zeby Polska sobie sciagala ludzi wyedukowanych w USA, Chinach czy innym kraju trzeciego swiata. Robia to kraje takie jak Czechy czy Kazachstan czemu nie Polska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serafina Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Stalam sie dumna wlascicielka samochodu Hunday Elantra 2006r kolor royal blue Ha ale i tak nie moge zrobic prawa jazdy bo nie mam ssn, czekam juz 3 tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Stalam sie dumna wlascicielka samochodu Hunday Elantra 2006r kolor royal blue Ha ale i tak nie moge zrobic prawa jazdy bo nie mam ssn, czekam juz 3 tydzien Gratuluję, oby ci dobrze służył . Aż sobie wyguglowałam ten kolor, tak dumnie brzmi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 ..., jak juz sie dzielimy radosnymi wiesciami, dostalem pozwolenie na oddalenie sie z miejsca pracy na ponad trzy tygodnie celem odbycia swiat w Polsce. Teraz tylko zostaje z krwawiacym sercem kupic bilet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 ..., jak juz sie dzielimy radosnymi wiesciami, dostalem pozwolenie na oddalenie sie z miejsca pracy na ponad trzy tygodnie celem odbycia swiat w Polsce. Teraz tylko zostaje z krwawiacym sercem kupic bilet. WOW, ponad trzy tygodnie? Cóż za rozpusta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 WOW, ponad trzy tygodnie? Cóż za rozpusta . 10 dni to ustawowe wolne wiec bez weekendow wychodzi oficjalnie tylko jakies 10 jakie trzeba wziac. Latem bylby problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi