kzielu Napisano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Godzinę temu, ilon napisał: Co tam kochani forumowicze? Jakies plany na weekend? Kurs CCW. 8 godzin. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 (edytowane) @andy_opole @Roelka trzymam kciuki za tate. @kzielu o wow, 8h to calkiem sporo. Ja w robocie mialam handlers training, ale to wiesz, bardziej zasady na jakiej zasadzie moge wyniesc firearm ode mnie z pracy i wszystkie zasady z tym zwiazane. Swoja droga moja odznaka z pracy z zaszczytnym napisem handler i z logiem firmy zawsze wisi w aucie na lusterku. Udalo mi sie dzieki temu uniknac dwoch mandatow. Brzmi interesujaco, daj znac jak bylo Edytowane 13 Stycznia 2018 przez ilon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 53 minuty temu, ilon napisał: @andy_opole @Roelka trzymam kciuki za tate. @kzielu o wow, 8h to calkiem sporo. Ja w robocie mialam handlers training, ale to wiesz, bardziej zasady na jakiej zasadzie moge wyniesc firearm ode mnie z pracy i wszystkie zasady z tym zwiazane. Swoja droga moja odznaka z pracy z zaszczytnym napisem handler i z logiem firmy zawsze wisi w aucie na lusterku. Udalo mi sie dzieki temu uniknac dwoch mandatow. Brzmi interesujaco, daj znac jak bylo To jest standardowe szkolenie wymagane przez stan do licencji CCW, glownie prawa i obowiazki i troche czasu na praktyke. Inne szkolenia sa znacznie bardziej ciekawe ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 @andyopole współczuję @Roelka trzymam kciuki! Będzie dobrze @kzielu nie zazdroszczę Ja wczoraj byłam na parapetówce u koleżanki, wróciłam do domu po 1, wstałam przed 7, poszłam na zakupy, bo nie lubię tłumów w sklepie, więc w weekendy zwykle chodzę o 7 Potem zrobiłam pranie, przełożyłam półkę w szafie ikei, poodkurzałam i teraz mam fajrant A jutro przyjeżdża siostra z trzema urwisami i idziemy na WOŚP Mam nadzieję, że załapiemy się na koncert Dr Misio, bo od zeszłorocznego Woodstocku, na którym ich widziałam, bardzo mi się spodobali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Joanna30 napisał: @andyopole współczuję @Roelka trzymam kciuki! Będzie dobrze @kzielu nie zazdroszczę Ja wczoraj byłam na parapetówce u koleżanki, wróciłam do domu po 1, wstałam przed 7, poszłam na zakupy, bo nie lubię tłumów w sklepie, więc w weekendy zwykle chodzę o 7 Potem zrobiłam pranie, przełożyłam półkę w szafie ikei, poodkurzałam i teraz mam fajrant A jutro przyjeżdża siostra z trzema urwisami i idziemy na WOŚP Mam nadzieję, że załapiemy się na koncert Dr Misio, bo od zeszłorocznego Woodstocku, na którym ich widziałam, bardzo mi się spodobali Nie uwierzę, jechałaś aż do Kobierzyc żeby przełożyć półkę w szafie? Edytowane 13 Stycznia 2018 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 2 godziny temu, andyopole napisał: Nie uwierzę, jechałaś aż do Kobierzyc żeby przełożyć półkę w szafie? W zeszłym roku sobie kupiłam szafę i znudziło mi się jej wnętrze (które przeca sama projektowałam ), więc wreszcie zdecydowałam się przełożyć półkę i obniżyć drążek na wieszaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 38 minut temu, Joanna30 napisał: W zeszłym roku sobie kupiłam szafę i znudziło mi się jej wnętrze (które przeca sama projektowałam ), więc wreszcie zdecydowałam się przełożyć półkę i obniżyć drążek na wieszaki Nooo, poważna operacja technologiczna wykonana. Należy się nagroda i relaks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 A u mnie w weekend w miare na spokojnie. Przygotowalam sobie wszystko do ugotowania jutrzejszego na moj tydzien, a dodatkowo zrobilam dwa quiche. Wrocilam wlasnie z silowni, a od poniedzialku ide na 2 tygodnie na crossfit, bo dostalam za darmo na wyprobowanie. Zobaczymy jak bedzie. Nigdy nie bylam, a mam sporo znajomych, ktorzy bardzo sobie chwala. Ja co prawda lubie zwykla silownie, gdzie sobie przerzucam zelastwa, slucham swojej muzyki i nikt i nic wiecej mnie nie interesuje, no ale co mam do stracenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 Hawaje mialy dzisiaj nieciekawie. https://www.theatlantic.com/international/archive/2018/01/what-the-hell-happened-in-hawaii/550514/?utm_source=atlfb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 A ja po powrocie z pogrzebu jakoś nie mogłem się pozbierać i pomimo ładnej pogody, +12°C, nic nie zrobiłem w domu ani poza nim. Dostałem palmę od kolegi, jutro wsadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi