haneczka019 Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Dzisiaj bylo cudowne 49F! W koncu , toż to zimno, jak i u nas . Pogode mam swietna, ale jak przyjdzie jesienne ochlodzenie (20-25 C) to ja sie trzese. Zostalam stworzona do zycia w tropikach. Ochłodzenie 20-25 ? To ja chce takie ochłodzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joyanna Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Dzisiaj bylo cudowne 49F! W koncu U nas wczoraj po 3 dniach padania bylo 49,slonko swiecilo,cudna pogoda taka typowo jesienna.Niestety dzis znow pada Pogode mam swietna, ale jak przyjdzie jesienne ochlodzenie (20-25 C) to ja sie trzese. Zostalam stworzona do zycia w tropikach. Ja tez sie zawsze trzese.Zima spie w grubej pizamie okryta po same oczy gruba posciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2014 U nas wczoraj po 3 dniach padania bylo 49,slonko swiecilo,cudna pogoda taka typowo jesienna.Niestety dzis znow pada Ja tez sie zawsze trzese.Zima spie w grubej pizamie okryta po same oczy gruba posciela To tam u Was macie domy bez ogrzewania? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Ja tez sie zawsze trzese.Zima spie w grubej pizamie okryta po same oczy gruba posciela Ja nawet latem śpię zawinięta w kołdrę jak kokon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joyanna Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2014 To tam u Was macie domy bez ogrzewania? ;-) Mamy te przyziemne kaloryferki co duzo nie daja,ale za to prundu ciagna duzo. Ja jestem zmarzlak i nawet jak na full odkrece to i tak sie owijam po oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Mamy te przyziemne kaloryferki co duzo nie daja,ale za to prundu ciagna duzo. Ja jestem zmarzlak i nawet jak na full odkrece to i tak sie owijam po oczy. Jak mieszkałem na apartamencie to tez miałem takie elektryczne grzejniki ale dokupiłem taki elektroniczny sterownik, który regulowal godzine wlaczania i wybrana temperaturę wiec grzal wtedy kiedy trzeba. W nocy nie grzałem bo nie lubie spac w goracej (od grzejnika) sypialni. Same rachunki natomiast nie były wielkie, latem ok. $40 a w sezonie grzewczym ok. $55 bo apartament był polozony w srodku, pomiędzy innymi i dogrzewali mnie sąsiedzi. Teraz "niestety" mieszkam w "szeregowcu" rachunki za ogrzewanie dramatycznie wzrosły. Na szczescie moje zarobki, może nie aż tak dramatycznie ale tez poszly w gorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medeski Napisano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2014 wczoraj w autobusie w centrum Edynburga ukradli mi torbe ze sprzetem filmowym. niby sa kamery ale podobno szanse zerowe cos odzyskac. 3 tygodnie do wylotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2014 O cholera medeski, współczuję, może jednak jest jednak jakiś cień szansy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2014 U nas w mieszkaniu to rachunki za prad sa na odwrot W lecie AC na maxa, wiec rachunki wieksze niz w zimie, gdzie ogrzewanie wlaczamy sporadycznie. Zdecydowanie wolimy zime Medeski, wspolczuje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joyanna Napisano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2014 wczoraj w autobusie w centrum Edynburga ukradli mi torbe ze sprzetem filmowym. niby sa kamery ale podobno szanse zerowe cos odzyskac. 3 tygodnie do wylotu... Wspolczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi