Mozaika Napisano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Agatenka, właśnie o takie mi chodzi. Bardzo ładnie to wygląda Taka dekoracja podoba mi się bardziej niż te tysiące światełek na dachach, garażach I krzakach dookoła domu, chociaż czasem to sie łączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nigella Napisano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Nominowany wczoraj do Zlotych Globow polski film "Ida" jest na Netflixie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Nominowany wczoraj do Zlotych Globow polski film "Ida" jest na Netflixie Ooooo, szkoda ze zaraz wychodzę. Jutro obejrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sara Napisano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Mozecie polecic z jakich stron najlepiej korzystac szukajac biletow lotniczych? Planujemy leciec na maui z portland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Bylem z Priceline (chyba) ale to bylo 6 lat temu. Uprzedzam że drogo jest. Tam rosna ananasy a w PDX są tańsze. Ze wszystkim tak jest. Ja lece do Meksyku w sylwestra i za tydzien zaplacilem $1160 od łebka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Nie tyle powiedzieć co zapytać chciałem, z ciekawosci.. Jak u Was z cenami paliwa? Przedwczoraj zaplacilem $2.51/gallon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nigella Napisano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Ja wczoraj $2.65, ale wiem, ze sa tansze stacje, np. przy Costco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 $2.29 na zadupiu i okolo $2.40 na mniejszym zadupiu. Rejon: srodkowa wschodnia VA. Dojazdy do pracy kosztuja mnie tygodniowo juz mniej niz $20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 W zeszly poniedzialek tankowalem za $2.49. Dzisiaj na stacjach juz $2.40 bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 U anas chyba koło $3 sie kręci. A te świecie w ok ach przepiękne. Jeszcze jak dom taki ceglany. I koniecznie musi byc śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi