Skocz do zawartości

Wwożenie Alkoholu Do Usa

xtynekk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy istnieje jakakolwiek możliwość wwiezienia 1 litra alkoholu jeśli mam 20 lat? Z tego co czytałem to trzeba mieć 21, ale czy na granicy podchodzą do tego rygorystycznie?

• Odpowiedzi 21
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Czy istnieje jakakolwiek możliwość wwiezienia 1 litra alkoholu jeśli mam 20 lat? Z tego co czytałem to trzeba mieć 21, ale czy na granicy podchodzą do tego rygorystycznie?

Kontrole są wyrywkowe tak jak wszędzie na całym świecie .Jak Cię skontrolują to alkohol zabiorą .

Ale ! Wwozić drzewo do lasu ??? Alkoholu w USA jest do wyboru do koloru z całego świata ( również z Polski) i to tańszy niż w Polsce.

Napisano

Kontrole są wyrywkowe tak jak wszędzie na całym świecie .Jak Cię skontrolują to alkohol zabiorą .

Ale ! Wwozić drzewo do lasu ??? Alkoholu w USA jest do wyboru do koloru z całego świata ( również z Polski) i to tańszy niż w Polsce.

chyba, że kolega myśli o wwożeniu spirytusu! :)

Napisano

Sek zdaje sie w tym ze jak jestes under 21 to mu nie sprzedadza...

Napisano

Ja 8 lat temu lecialam do USA i mialam w walizce dwie pollitrowe butelki spirytusu.Nikt mnie o nic nie pytal,z tym ze bylam juz po 21 toku zycia.

Napisano

A gdzie taki 96% spirytus z Polski mozna kupic? Bo ja juz mialam wysylac meza do Nevady, co by sie paczki wlasnej roboty udaly.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...