BoN Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 Witam W przyszłe wakacje będe chciał wyjechać na wakacje do USA . W czerwcu mam urodziny wiec osiągne wiek 18 lat . I tu mam pytanie : czy podczas takiego pobytu na wizie uczniowskiej moge wziąsc ewentualny slub z Polką z tego samego rocznika co ja , posiadająca juz obywatelstwo amerykańskie ? Z góry dziękuje za odpowiedzi , pozdrawiam
andyopole Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 Witam W przyszłe wakacje będe chciał wyjechać na wakacje do USA . W czerwcu mam urodziny wiec osiągne wiek 18 lat . I tu mam pytanie : czy podczas takiego pobytu na wizie uczniowskiej moge wziąsc ewentualny slub z Polką z tego samego rocznika co ja , posiadająca juz obywatelstwo amerykańskie ? Z góry dziękuje za odpowiedzi , pozdrawiam A któż Ci zabroni? Chyba że mamusia. Nie wiem tylko co na ten temat mówią stanowe przepisy o wieku żenichów.
sly6 Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 a legalizacja pobytu tez ma byc na terenie USA? czy Ty czasami nie mylisz wizy turystycznej z wiza studencka? bo z Twojego postu wynika ze bedziesz leciec na wizie turystycznej a nie uczniowskiej.
BoN Posted July 18, 2014 Author Report Posted July 18, 2014 Tak pomyłka wiza turystyczna Gdybym wziął slub podczas takiego pobytu jak by to wyglądało z uzyskaniem zielonej karty ?
Aiglon Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 kupa papierow przynuajmniej 6-12 miesiecy (albo i wiecej) czekania z zalozonymi rekami przynajmniej jeden joint sponsor (chyba ze malzonka juz zarabia dobre pienaidze i robi to od trzech lat) jakies 2000 dolarow (papiery plus rozne koszty) chyba tyle
Joanna30 Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Tak pomyłka wiza turystyczna Gdybym wziął slub podczas takiego pobytu jak by to wyglądało z uzyskaniem zielonej karty ? Uważaj z tym planowaniem ślubu na wizie turystycznej i legalizacji statusu. To jest visa fraud.
haneczka019 Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 Uważaj z tym planowaniem ślubu na wizie turystycznej i legalizacji statusu. To jest visa fraud. To będzie całkowity spontan .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.