Skocz do zawartości

Wyjazd Do Usa. Jak To Wygląda?

Apple FanBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

....U mnie rachunki wynosza okolo 2000$ miesiecznie-sa to: morgage,condo,telefony,prad,kablowka,ubezpieczenia zdrowotne i ubezpieczenie samochodu.

U mnie rowniez. Cholerne rachunki.....

• Odpowiedzi 33
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

W sumie chyba jeden z najbardziej niedojrzalych postow jakie tu widzialem, jakbym mial strzelac to bym powiedzial ze gosc ma 14 lat...

Chce lamac prawo i zap*****c nielegalnie zeby sobie jakies bezsensowne gadzety kupic...

Napisano

Logika jest porazajaca :)

Nie lepiej ta kase na wyjazd wydac na te gadzety niz wydawac na mieszkanie i wyzywienie i plakanie ze ta Ameryka nie taka piekna? ;-)

Napisano

U mnie rowniez. Cholerne rachunki.....

o.o Az sie poczulam szczesciara.. U mnie miesieczne rachunki + czynsz nie przekraczaja 1000$ o.o

Napisano
plakanie ze ta Ameryka nie taka piekna? ;-)

oj zauwazylam wlasnie ze ci co najwiecej narzekaja i biadola ze ta Ameryka taka zla to wlansie albo nielegale albo ludzie zamknieci (na wlasne zyczenie) w polskich enklawach, ktorzy przez 20 lat mieszkania w USA nie potrafili sie nauczyc wiecej niz hałarju i madafaka :P

Napisano

Zgadzam sie w zupelnosci.

Dwa rzone swiaty. Pytanie brzmi czy warto sobie chrzanic zyciorys przez nielegalny pobyt i lamanie prawa dla nowego iphone ;-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...