pelasia Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 ....U mnie rachunki wynosza okolo 2000$ miesiecznie-sa to: morgage,condo,telefony,prad,kablowka,ubezpieczenia zdrowotne i ubezpieczenie samochodu. U mnie rowniez. Cholerne rachunki.....
kzielu Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 W sumie chyba jeden z najbardziej niedojrzalych postow jakie tu widzialem, jakbym mial strzelac to bym powiedzial ze gosc ma 14 lat... Chce lamac prawo i zap*****c nielegalnie zeby sobie jakies bezsensowne gadzety kupic...
rzecze1 Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 Moim zdaniem to ktos sobie "zart" zrobil..
Aiglon Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 Logika jest porazajaca Nie lepiej ta kase na wyjazd wydac na te gadzety niz wydawac na mieszkanie i wyzywienie i plakanie ze ta Ameryka nie taka piekna? ;-)
Gość Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 U mnie rowniez. Cholerne rachunki..... o.o Az sie poczulam szczesciara.. U mnie miesieczne rachunki + czynsz nie przekraczaja 1000$ o.o
Paulina_89 Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 plakanie ze ta Ameryka nie taka piekna? ;-) oj zauwazylam wlasnie ze ci co najwiecej narzekaja i biadola ze ta Ameryka taka zla to wlansie albo nielegale albo ludzie zamknieci (na wlasne zyczenie) w polskich enklawach, ktorzy przez 20 lat mieszkania w USA nie potrafili sie nauczyc wiecej niz hałarju i madafaka
Aiglon Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 Zgadzam sie w zupelnosci. Dwa rzone swiaty. Pytanie brzmi czy warto sobie chrzanic zyciorys przez nielegalny pobyt i lamanie prawa dla nowego iphone ;-)
andyopole Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 o.o Az sie poczulam szczesciara.. U mnie miesieczne rachunki + czynsz nie przekraczaja 1000$ o.o Mieszkasz pod...... mostem?
Gość Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 Az tak zle nie jest Wynajmujemy nieduze dwupokojowe mieszkanko
andyopole Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 Az tak zle nie jest Wynajmujemy nieduze dwupokojowe mieszkanko Za takie samo u nas placilem 4 lata temu $725/mc. A gdzie jeszcze reszta rachunkow?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.