pepeaz Napisano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2016 Bo hamerykanskie to takie swiatowe bardziej jest, nieważne ze to Bush czy inny Smith.... a tfu tfu, lepszemu sortowi to nawet porzez gardlo nie przeszłoby.... zeby zycie mialo smaczek, raz dziewczynka, raz chlopaczek
sly6 Napisano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2016 Procent nadal mały aby to było zauważone
ilon Napisano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2016 Ja tez jestem jeszcze do wziecia w Polsce (!) ale mam naszykowane wszystkie dokumenty do umiejscowienia. Pisalam chyba o tym w jakims temacie w K1. W kazdym badz razie wyslalabym kogos do USC juz dzis, ale potem mialabym te 4 miesiace na zmiane paszportu. Co niebardzo pasuje mi terminem z moja teoretyczna wizyta w Polsce. Alik napisz mejla do USC w Twoim miescie i sie dowiedz. Ja robilam rozeznanie i wyszlo na to, ze co urzad to inne wymysly. Na szczescie dogadalam sie jakos z pania inspektor
ZielonyTomek Napisano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2016 Paszport można wyrobić w każdej Polskiej ambasadzie, kosztuje to trochę więcej ale można.
andyopole Napisano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2016 Paszport można wyrobić w każdej Polskiej ambasadzie, kosztuje to trochę więcej ale można. No bez przesady. Mnie kosztowało coś ok. $150 z dostawą. Co dwa lata przyjeżdżają do nas chłopaki z konsulatu w LAX i załatwiają paszporty i inne sprawy konsularne na miejscu. Paszport dostałem po niecałych 4 tygodniach.
ilon Napisano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2016 Wiem ze mozna wyrobic, ale ten moment nie jest dla mnie dobry na rozpoczecie formalnosci, bo chce jechac zima do Polski. Jakbym zaczela teraz to nie wiedzialabym na jakie nazwisko w ogole bilet kupowac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.