sly6 Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2015 mialbym szanse ? to nie takie oczywiste masz metlik w glowie lecz sam do tego troche doprowadziles nie wiele osob jest takich ze leci do kolezanki poznanej na necie a do tego na dluzszy czas,spytaj sie ludzi tutaj kto moze kogos zaprosci na dluzszy czas i podobnie mysla tez Konsulowie a ze nie ktorym sie udaje to tak samo w zyciu jak u Ciebie ze poznales kogos kto Cie chcial zaprosci na dluzszy pobyt..lecz to jest mniejszosc co do pracy to idziesz,wpisujesz ze masz prace np od 2 miesiecy i tak tez mowisz no i lecisz juz na wakacje do USA dobrze o tym tez wiedza w Ambasadzie ze idzie sie do szkoly,do pracy aby otrzymac wize,,a jak juz masz leciec do max 2 tygodnie jesli masz taka prace pracujesz krotko aby otrzymac dluzszy nawet bezplatny urlop teraz sam dokonaj wyboru . zawsze z ta kolezanka mozna powiedziec ze nie ma juz czasu na spotkanie,wyjechala lecz to nalezy tak powiedziec aby Nam uwierzyli a ze nie cos sciemniamy.
Robert1992 Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2015 ale ja ta kolezanke znam osobiscie poznalem ja podczas mojego pobytu w usa chyba zdecyduje sie na te druge rozwiazanie z praca....
Lx13 Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2015 Koleś daży do nielegalnego pobytu a ludzie mu w tym pomagają, co więcej, ci sami ludzie bedą potem narzekac jakie to USA jest złe bo daje nieuzasadnione odmowy. Boże, jak ja sie cieszę ze sa ludzie myślący w konsulatach i trzaskają te odmowy jak sie należy. I mam nadzieje ze od czasu do czasu przeglądają internet. I proszę mnie nie oskarżać o zawiść itp. Cieszę sie że pozostałe 96% otrzymują wizy bezproblemowo. Szkoda ze USA nie może wprowadzić zmian w opłatach. Np wiza przyznana turystyczna = zero. Odmowa, tu bym podniósł stawkę do jakiegoś 1000zl. To by załatwiło sprawę takich krętaczy.
Robert1992 Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2015 ja do nie legalnego pobytu ? haha to ze jestem młody nie znaczy że jestem głupi...wiem czym grozi nie legalny pobyt...juz 7 lat nie byłem w usa i chce znowu pozwiedzac
Lx13 Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2015 Jak by ci tu odpowiedzieć, normalni czyli 94% (w poprzednim poście pomyliłem sie) wize dostają bez problemu. Z jakiegoś powodu USA cie nie chce. Zaakceptuj to, popatrz w lustro i zastanów sie co w życiu złe zrobiłeś. Młody jestes, masz szanse to skorygować. Na razie tylko psujesz statystykę. Była tu niedawno dziewczyna/kobieta. Tez miała czy ma nie uregulowany status co do kariery itp, a jednak ja USA chce. Zaczynasz kumac?
glimi Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2015 Każdy kto dostaje wizę może być potencjalną osobą do zostania tam nie legalnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.