katlia Napisano 28 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2015 "Jak nie wie za co był aresztowany .To proste .Za posiadanie skradzionego przedmiotu." -- raczej chodzilo mi o konkretne zarzucenie - charge.
danielmalinowski Napisano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 28 Lutego 2015 Tak jasne zajebalem komuś samochod i woził em tablicę z czyjegoś auta i pytam się na forum czy mnie zamkną weź przestań pisać takie rzeczy jak ci mowie jaka sytuacja jest
Joanna30 Napisano 28 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2015 Ale po coś Ty w ogóle tę tablicę podnosił? Czy ja dobrze wnioskuję, że przesiedziałeś dozwolony pobyt? Oczywiście Twój status nie ma nic wspólnego ze sprawą... Tak tylko pytam. Policjant powiedział Ci, co masz zrobić. Od Ciebie zależy, czy to zrobisz. Ja tam bym wolała być w porządku z prawem.
danielmalinowski Napisano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 28 Lutego 2015 A ty byś wiedział ze ten samochód był skradziony bo ja nie wiedziałem jak bym widział to bym nie podnosil
olmeca Napisano 28 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2015 Ale po coś Ty w ogóle tę tablicę podnosił? Czy ja dobrze wnioskuję, że przesiedziałeś dozwolony pobyt? Oczywiście Twój status nie ma nic wspólnego ze sprawą... Tak tylko pytam. Policjant powiedział Ci, co masz zrobić. Od Ciebie zależy, czy to zrobisz. Ja tam bym wolała być w porządku z prawem. Jak to po co podnosił, leżała nikt się do niej nie przyznawał to myślał, że zabierze darmową pamiątkę do domu. Taka ładna amerykańcka ordżinalna blach z auta Teraz to ma dopiero okazję przesiedzieć pobyt z 3 posiłkami dziennie.
danielmalinowski Napisano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 28 Lutego 2015 Jestem tutaj legalnie przyjechałem na wakacje
katlia Napisano 28 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2015 Jest tu prawnik na forum, chociaz chyba nie criminal; moze sie odezwie. A wtedy, zaloze sie, poprosi o wiecej szczegolow! Za co byles posadzony? Theft? Possession of stolen property? No co?
dareknow0 Napisano 28 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2015 Kradzieży auta nikt Ci nie przyklepie.Spoko .Pewnie też na Twoim miejscu wielu chciałoby mieć na pamiątkę tablicę z USA więc zrobiłoby to samo.Wyjaśnisz i będzie ok.Mogą Ci jakąś grzywnę przyklepać i się skończy . Albo jak pisałem -zrób jak Polański
danielmalinowski Napisano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 28 Lutego 2015 Gadałem z prawnikiem na ten temat to mówił ze nie maja za co mnie zamknąć tylko dostane mandat w wysokości 150 dolarów za telefon
katlia Napisano 28 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2015 No czy nie czujesz sie lepiej po rozmowie z prawnikiem?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.