Skocz do zawartości

Prawo W Usa

danielmalinowski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

A ty byś wiedział ze ten samochód był skradziony bo ja nie wiedziałem jak bym widział to bym nie podnosil

Ja bym w ogóle tablicy nie podnosiła. No, chyba że odpadłaby od samochodu, którym bym jechała :)

Napisano

Ja bym w ogóle tablicy nie podnosiła. No, chyba że odpadłaby od samochodu, którym bym jechała :)

No cóż, ja też, bo jednak jeśli gdzieś leży tablica, to o ile nikomu nie odpadła, pewnie została porzucona tam z jakiegoś... podejżanego powodu. Mam nadzieję, że historia autora tematu będzie przestrogą dla innych.

Daniel, jesli mowisz prawde i faktycznie bylo jak twierdzisz, to zycze zeby sprawa rozwiazala sie szybko i bezproblemowo dla Ciebie.

Napisano

Zatrzymali mnie na drodze i tłumaczyłem policji ze znalazłem tablicę na drodze ale za bardzo nie mogłem się z nimi dogada i mnie zabrali na posterunek pobrali odciski palców zrobili zdjęcie i wypuścili nawet nikomu się nie tłumaczyłem i policjant mówił żebym się nie przejmował i tylko wstawił do sądu to rozwiązać i wytłumaczyć ja myślę że tylko za telefon dostane mandat

Jak wytlumaczyles policjantowi skoro nieznasz angielskiego?

Napisano

renox roznie mozna tlumaczyc :)

cos z zycia napisze z Polski,znalazlem portfel z dokumentami plus jakies pieniadze,tablice rejestracyjna oraz telefon i co zaraz robilem,udalem sie na najblizszy posterunek Policji .

I teraz czy mowiles ze chciales oddac ta tablice na Policji,czy cos wspominales o tym?

Napisano

No może nie mogłem się dogadać i się wytłumaczyć skąd to mam i dla tego mnie zamknęli i dali mi mandat za wykroczenie nie wiedzieli jak to załatwić na miejscu to każą żeby to sąd rozstrzygnął co mnie mogą obwinic to za telefon mandat

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...