Morav Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 UWAGA- ankieta WIELOKROTNEGO wyboru.Dlaczego chciałbyś/chciałabyś emigrować właśnie do USA?Odpowiedzi są takie, a nie inne, bo chodzi o powód główny, a resztę sobie kazdy dopowie.
Guest Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 Emigrowalam bo tak wyszlo Akurat maz jest Amerykaninem. Gdyby nie to, nigdy bym sie tu nie wybierala.
Morav Posted March 10, 2015 Author Report Posted March 10, 2015 Niektórzy mówią, że mąż to nie rodzina, ale na potrzeby ankiety uznamy, że jednak rodzina :-)
sly6 Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 bo nie ma rodzicow,jak najdalej od nich czy tam dalszej rodziny,przyjaciol,znajomych-pisze to z malej litery o jakich chodzi
Morav Posted March 18, 2015 Author Report Posted March 18, 2015 Klimat wygrywa Ocean, Karaiby, Alaska, wielki kanion i słona pustynia. Czegóż chcieć więcej
lochraven Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Emigrowalam bo tak wyszlo Akurat maz jest Amerykaninem. Gdyby nie to, nigdy bym sie tu nie wybierala. Same here, tyle, że żona.
andyopole Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Odpowiem na pytanie w pierwszym poscie. Ja nie emigrowalem. Nikt mnie nie wygonil z Polski, nikt mnie na sile do USA nie ciagnal. Po prostu akurat teraz tutaj mieszkam. W zadnym wypadku nie czuje sie emigrantem. Nie znienawidzilem Polski, nie pokochalem bezgranicznie USA. Kazde miejsce ma swoje wady I zalety.
serafina Posted March 20, 2015 Report Posted March 20, 2015 Odpowiem na pytanie w pierwszym poscie. Ja nie emigrowalem. Nikt mnie nie wygonil z Polski, nikt mnie na sile do USA nie ciagnal. Po prostu akurat teraz tutaj mieszkam. W zadnym wypadku nie czuje sie emigrantem. Nie znienawidzilem Polski, nie pokochalem bezgranicznie USA. Kazde miejsce ma swoje wady I zalety. Ladnie Andy powiedzial Zgadzam sie w 100%
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.