mathew75 Napisano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2016 Aha, poprzednie wizy gdziekolwiek to go bedą interesować tyle co zeszłoroczny śnieg. Bzdura. Pytanie o poprzednie turystyczne wyjazdy zagraniczne to pewniak. Starasz się o wizę TURYSTYCZNĄ i konsula jak najbardziej będzie interesowało czy podróżowałeś wcześniej. Wszystkich (w czasie gdy stałem przy okienku) o to pytali podczas mojej rozmowy. Wizy i stemple w moim paszporcie były BARDZO wnikliwie przeglądane i porównywane do tego co pisałem we wniosku.
Lx13 Napisano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2016 Widocznie byłeś tak wiarygodny jak przepowiednia pogody na za miesiąc... Fakty sa takie, ze maja w nosie wizy. Jedziesz do nich i masz udowodnić ze wrócisz.
mathew75 Napisano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2016 Widocznie byłeś tak wiarygodny jak przepowiednia pogody na za miesiąc... Fakty sa takie, ze maja w nosie wizy. Jedziesz do nich i masz udowodnić ze wrócisz. Bzdura... Każdy przy okienku dostawał pytanie o poprzednie wyjazdy turystyczne. Po co ? To jedna z podstaw w ocenie przez konsula twojej wiarygodności w kontekście ewentualnego pozostania w USA nielegalnie. I daruj sobie osobiste wycieczki do mnie...
sly6 Napisano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2016 Co nie znaczy ze pieczątka mówi wszystko i ma się wize
mathew75 Napisano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2016 Co nie znaczy ze pieczątka mówi wszystko i ma się wize Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Temat został przeniesiony do archiwum Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane. Przejdź do listy tematów
Rekomendowane odpowiedzi