danielkarma Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Witam, mam pytanie w najbliższym czasie mam zamiar składać wniosek o wize b1 , mam pytanie czy warto załatwiać zaproszenie czy nie ? Jestem osoba ucząca się.Jestem w 2 klasie , mam skończone 18 lat.Może ktos w podobnej sytuacji do mojej ostatnio załatwiał wizę i mógłby się wypowiedzieć ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Lecisz turystycznie.w odwiedziny? Jak tak to wiza na symbol b2 Nie potrzebne jest zaproszenie i nie pomaga w dostaniu wizy.nic na siłę nie pokażesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Nikt o zaproszenie prawdopodobnie Cie nie zapyta. Masz spelnic warunki co do uzyskania wizy turystycznej, zaproszenie nic nie zmienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glimi Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 to juz nie te lata ze zaproszenie mialo jakas moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lx13 Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 W przypadku b1 czyli wizy biznesowej zaproszenie ma znaczenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Przy b1 to i duże Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielkarma Posted January 27, 2016 Author Report Share Posted January 27, 2016 Przepraszam, chodziło mi o wizę b2 , :-) , więc lepiej nie zawracać sobie głowy, ponieważ rodzina ma jakiś problem z wystawieniem zaproszenie, jeżeli nie ma to znaczenie to bardzo się sieczę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Rodzina ma problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
HRABIA-W Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Rodzina ma problem Link to comment Share on other sites More sharing options... danielkarma Posted January 28, 2016 Author Report Share Posted January 28, 2016 Tzw ma problem, po prostu za pewnie nie chcę wystawić i tyle, jadę tam nie do nich tylko do ciotki, która jest nielegalnie, adres na wniosku o wizie poda jej faceta, który ma obywatelstwo. Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3 Archived This topic is now archived and is closed to further replies. Go to topic listing
danielkarma Posted January 28, 2016 Author Report Share Posted January 28, 2016 Tzw ma problem, po prostu za pewnie nie chcę wystawić i tyle, jadę tam nie do nich tylko do ciotki, która jest nielegalnie, adres na wniosku o wizie poda jej faceta, który ma obywatelstwo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts