sly6 Napisano 2 Marca 2016 Zgłoś Napisano 2 Marca 2016 Ikon od osoby zalezy..wakacje i można prace dorwać
KubaQ Napisano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Napisano 2 Marca 2016 "Możliwość masz wyjechać jako turysta O pracy będziesz mógł myśleć jak wygraszZnając tak prawo wizowe Ci Wujkowie.Ciotki maja Malo znaczenia " Właśnie z tym że jako turysta to nie mam pewności bo kiedy czytałem o sprawach związanych z zieloną kartą doczytałem się, że w momencie kiedy składam wniosek o kartę to jednocześnie szansa dostania jakiejkolwiek wizy spada do minimum bo boją się nielegalnych imigrantów .
pelasia Napisano 2 Marca 2016 Zgłoś Napisano 2 Marca 2016 "Możliwość masz wyjechać jako turysta O pracy będziesz mógł myśleć jak wygrasz Znając tak prawo wizowe Ci Wujkowie.Ciotki maja Malo znaczenia " Właśnie z tym że jako turysta to nie mam pewności bo kiedy czytałem o sprawach związanych z zieloną kartą doczytałem się, że w momencie kiedy składam wniosek o kartę to jednocześnie szansa dostania jakiejkolwiek wizy spada do minimum bo boją się nielegalnych imigrantów . Planowanie swojej przyszlosci bazując na loterii wizowej, ktorej moze nawet w przyszłym roku nie byc, jest dla mnie niezrozumiałe. Idź do szkoły o kierunku cię interesującym. Reszta sie bedziesz martwic jak wygrasz. Gdybym ja bazowała swoje wydatki na wygranej w powerball to teraz....eh aż strach sie bać
ilon Napisano 2 Marca 2016 Zgłoś Napisano 2 Marca 2016 Hahah Pelasia, ja tak samo. Juz dawno z torbami bym poszla. ;D Chociaz uwaga uwaga, ostatnio wygralam w zdrapkach z Walking Dead 10$ w sumie! Dobrze ze nie planowalam wczesniej co zrobie z ta przerazajaca wysoka wygrana.
sly6 Napisano 3 Marca 2016 Zgłoś Napisano 3 Marca 2016 Poczytaj lepiej to forum i zobaczysz jak z GC i wiza turystyczna bo powtarzasz coś co jest Malo realne.
pelasia Napisano 3 Marca 2016 Zgłoś Napisano 3 Marca 2016 Hahah Pelasia, ja tak samo. Juz dawno z torbami bym poszla. ;D Chociaz uwaga uwaga, ostatnio wygralam w zdrapkach z Walking Dead 10$ w sumie! Dobrze ze nie planowalam wczesniej co zrobie z ta przerazajaca wysoka wygrana. $10 to niezle. Ja najczesciej jestem ten jednodolarowiec, choc kiedys udalo mi sie wygrac cale $20 hahaha!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.