sly6 Napisano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2017 Możesz trafić na osobę ze powie ok i niech Kanada się martwi czy wylecisz .
nero27 Napisano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2017 Tak myślę. Liczę na minimalną ilość pytań na granicy :-) pozdrawiam i dzięki.
MiL999 Napisano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2018 Witam, To i ja zadam pytanie w tym temacie. Jesteśmy teraz całą rodziną w USA na wizach J1 i J2. W listopadzie lecimy do Polski na 3 tygodnie i bilet powrotny już mamy, ale bilet na lot do USA chcielibyśmy kupić w jedną stronę bo nie wiadomo kiedy następnym razem będziemy lecieć. Czy wiza J1 na to pozwala? Wiza kończy się w 2020 roku. Linie Norwegian mają tanie bilety w jedną stronę.
Xarthisius Napisano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2018 5 minutes ago, MiL999 said: Witam, To i ja zadam pytanie w tym temacie. Jesteśmy teraz całą rodziną w USA na wizach J1 i J2. W listopadzie lecimy do Polski na 3 tygodnie i bilet powrotny już mamy, ale bilet na lot do USA chcielibyśmy kupić w jedną stronę bo nie wiadomo kiedy następnym razem będziemy lecieć. Czy wiza J1 na to pozwala? Wiza kończy się w 2020 roku. Linie Norwegian mają tanie bilety w jedną stronę. Yup, nie ma problemu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.