Skocz do zawartości

Dv-2017 Wylosowany / Nie Wylosowany

Wyniki loterii DV-2017  

170 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zosta?e? wylosowany w bie??cej (2017) edycji loterii DV?

• Tak
      31
    • Nie
      138

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 525
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

U nas póki co 1 x NIE, ja na swój werdykt jeszcze czekam, bo co wpiszę dane to pada serwer :P

Gratki dla wygranych :)

Napisano

My nie jesteśmy zazdrośni ale sprawdziłem kolegi profil na FB i niestety wg mnie nie spełnił wymogów. Urodziny 18 ma kolega dokładnie 2 października a zgłoszenie wysłał 1 października czyli w momencie wysyłania nie spełniał wymagań.

Napisano

Mnie ciekawi czy masz kase, wiedzę, doświadczenie i odwagę na taką wyprawę. Nie oszukujmy się jak bym miał 19 lat i miałbym sam pojechać do Usa bez grubego zapasu gotówki to chyba bym w majty narobił

bez przesady, jak chłopak obrotny i pracowity to da sobie radę. Ludzie zbyt wiele tracą w życiu przez taki strach. Jak się wyjdzie naprzeciw wyzwaniu to uzyskuje się więcej niz można było się spodziewać. Ja tez kiedyś wyjechałam sama do UK ze 100 funtami w kieszeni i byłam tam 4 miesiące, piątego miesiąca pojechałam na miesięczną wyprawę na inny kontynent i wrociłam do PL z zapasem gotówki jeszcze...a byłam TYLKO kelnerką. Da radę. Marcinie, gratuluję. Powodzenia. Dasz radę!

Napisano

Dajcie chłopakowi spokój, bo wychodzi tu typowe polactwo... Niech się cieszy i działa, ja szczerze trzymam kciuki. A jak nie spełniał wymagań to karty nie dostanie i koniec imprezy, co komu do tego?

Napisano

a co jak wyslal 3 ?? mozna bylo wyslac od 1 do konca pazdziernika...

Nie wysłał bo na FB pochwalił się screenem że wysłał 1 października , wszystko do sprawdzenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...