Lx13 Napisano 5 Maja 2016 Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 Właśnie ze musisz. Kanadyjska esta jest dla ruchu lotniczego - na razie.
Joanna30 Napisano 5 Maja 2016 Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 Właśnie ze musisz. Kanadyjska esta jest dla ruchu lotniczego - na razie. Kanadyjska ESTA nazywa się ETA. A ona pytała o ESTA do USA
jkb Napisano 5 Maja 2016 Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 Poki co eTA (kanadyjska wersja) jest nieobowiazkowa do konca (chyba) wrzesnia.
andyopole Napisano 5 Maja 2016 Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 Poki co eTA (kanadyjska wersja) jest nieobowiazkowa do konca (chyba) wrzesnia. No. Spokój. Następnym razem będę już USC wiec tez z bańki.
kzielu Napisano 5 Maja 2016 Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 Właśnie ze musisz. Kanadyjska esta jest dla ruchu lotniczego - na razie. Nic nie musi - jak jest rezydentem (a jest) to jedyne co potrzebuje zeby wjechac do Kanady to GC. Nie potrzebuje nawet paszportu.
andyopole Napisano 5 Maja 2016 Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 Nic nie musi - jak jest rezydentem (a jest) to jedyne co potrzebuje zeby wjechac do Kanady to GC. Nie potrzebuje nawet paszportu. Ponad rok temu lecialem służbowo i miałem przesiadke w Vancouver BC. Pokazalem tylko polski paszport i kanadyjski WOPISTA nie mógł zajarzyc co ja za jeden. Dopiero gdy my wyjaśniłem ze mieszkam w Oregonie powiedzial po kanadyjsku pod nosem EUREKA i dał pieczątkę. GC nie chciał widzieć.
basiula86 Napisano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 No tak - ja będę pierwszy raz, więc będę musiała wypełnić taka deklarację
andyopole Napisano 5 Maja 2016 Zgłoś Napisano 5 Maja 2016 No tak - ja będę pierwszy raz, więc będę musiała wypełnić taka deklarację Proste. "tickujesz" chyba wszystkie pytania "no" I wsio...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.