Skocz do zawartości

Dv-2017 Wygrana,pytania I Odpowiedzi,ds260,badania,rozmowa,pierwsze Dni W Usa :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Witam. Wylosowalem za drugim razem. Mail otrzymałem dopiero 10 wrzesnia. Numer wysoki 29xxx.Jutro zajmę się aplikacja. Dla siebie i rodziny. Jakie informacje do aplikacji będą potrzebowac.chciałbym sobie wszystko zgromadzić żeby nie było niespodzianki. Żona jak i dzieci nie mają paszportów aktualnie. Muszę je mieć przed składaniem wniosku? Wniosek wysylam mail czy również pocztą tradycyjną. ?dzięki za pomoc

Napisano

Gratulację i powodzenia wszystkim na rozmowie :)
PS
Ja dalej czekam i już się doczekać nie mogę bo z nr EU67XX ds wysłanym 29 Maja powinienem dostać już na dniach, naprawdę chciałbym już dostać tego e-maila :rolleyes:

Napisano

Ja mam numer 11XXX i złozyłem DS-260 15.06 ale wprowadzałem zmiany 18.08 ze względu na ślub. Czy to może się odbić na wysłaniu maila z zaproszeniem na rozmowę?

Napisano

Ja mam numer 11XXX i złozyłem DS-260 15.06 ale wprowadzałem zmiany 18.08 ze względu na ślub. Czy to może się odbić na wysłaniu maila z zaproszeniem na rozmowę?

Jest to mozliwe. Ja mam numer dosc niski 5XXX i wyslalam frome w polowie lipca na rozmowe w Londynie. Dalej czekam.

Analizujac posty ludzi,ktorzy otrzymali juz maile z wiadomoscia o terminie interview widac, ze sa to osoby, niektore nawet ze stosunkowo wysokimi numerami, ale ktorzy wyslali DS 260 juz w maju.

Nic...nam pozostaje tylko czekac...

Gratulacje dla tych co juz wiedza,kiedy ich zycie moze sie diamtetralnie zmienic :) !!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...