zielonywkarty Napisano 20 Maja 2016 Zgłoś Napisano 20 Maja 2016 A nie lepiej dostac rozmowe wczesniej i potem przenies ja w ambasadzie na termin dogodny ? Nie bedzie wtedy celowania na slepo. Ustali termin na (i badania tez )styczen i bedzie miala czas do lipca wjechac do stanow .
pelasia Napisano 20 Maja 2016 Zgłoś Napisano 20 Maja 2016 A co odpowie jak ja zapytaja co zamierza zrobic z dziecmi podczas pracy ? Jak zacznie opowiadac, ze bedzie aplikowac o dofinansowania to konsul jej podziekuje.
Ivortm Napisano 20 Maja 2016 Zgłoś Napisano 20 Maja 2016 Zielonywkarty, dzięki za podpowiedź, to brzmi dużo rozsądniej. Pelasia, dofinansowanie do day care ja wynalazłem, żeby rozważyć najgorszy scenariusz. Możliwe, że od razu wskoczy w zarobki nie kwalifikujące się na nie, albo że z moją małą pomocą nie będzie ono potrzebne. Tak jak wspominałem, koszty day care będzie prościej znieść niż całych summer campów przez całe wakacje już od samego początku, i o to tu chodziło. Plus jest taki, że ja już jestem z żoną tu na miejscu, więc w ciągu roku szkolnego też damy radę jej pomóc, niekoniecznie tylko finansowo. Ale też dzięki za uwagę, przekażę jej, żeby nie opowiadała o tych dofinansowaniach konsulowi
ewaw Napisano 20 Maja 2016 Zgłoś Napisano 20 Maja 2016 A siostra czyta własnie . Dzieki ivortm, zawsze dobrze wiedzieć ile wsparcia mnie czeka i mam teraz na to świadków haha. Zielonywkarty a czy przeniesienie rozmowy na pozniej nie spowoduje, ze bede miala mniejsze szanse na przyznanie karty?Ja tego najbardziej sie boje pelasia pewnie, ze nie bede wspominac o zadnych dofinansowaniach, chyba bym na glowe upadla! Tak jak ivor wspomnial, sytuacja się unormuje w roku szkolnym, wakacje sa problemem bo ceny summer campow na caly dzien powalają.
pelasia Napisano 20 Maja 2016 Zgłoś Napisano 20 Maja 2016 pelasia pewnie, ze nie bede wspominac o zadnych dofinansowaniach, chyba bym na glowe upadla! Tak jak ivor wspomnial, sytuacja się unormuje w roku szkolnym, wakacje sa problemem bo ceny summer campow na caly dzien powalają. Byś sie zdziwiła o jakich głupotach ludzie wspominają podczas stresowych sytuacji Powodzenia na nowej ziemi życze
sly6 Napisano 20 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 20 Maja 2016 Pelasia ma racje o tych glupotach Przekładanie terminu jest dobre do kwietnia może i maj 2017 Później może zabraknąć wiz.
ewaw Napisano 20 Maja 2016 Zgłoś Napisano 20 Maja 2016 wierze, wierze, postaram się trzymać język za zębami sly6 moj numer to 00003xxx
sly6 Napisano 20 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 20 Maja 2016 Czytałem od początku posty ..dzięki za numer Ktoś tutaj trzy razy rozmowę przekladal Ważne aby za długo tego nie robic
ewaw Napisano 20 Maja 2016 Zgłoś Napisano 20 Maja 2016 Czytałem od początku posty ..dzięki za numer Ktoś tutaj trzy razy rozmowę przekladal Ważne aby za długo tego nie robic wlasnie juz sama nie wiedziałam czy napisałeś czy mi sie przewidziało ja najchetniej wcale bym nie przekładała, moze jakąs inna opcje opieki na wakacje wymysle jeszcze, dziekuje bardzo za odpowiedzi!
glimi Napisano 20 Maja 2016 Zgłoś Napisano 20 Maja 2016 Zawsze mozesz z jakimis sasiadami dzielic opiekunke do dziecka .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.