sly6 Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2017 podam ta stronę dla nowych rezydentów USA https://www.uscis.gov/sites/default/files/files/nativedocuments/M-618_pl.pdf
minia111 Napisano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2017 5 godzin temu, kozdii napisał: U nas plan gotowy, bilety lotnicze kupione, hotele zarezerwowane:) 19 maja lecimy Gdansk - Oslo - Fort Lauderdale liniami lotniczymi Norwegian. Cena dla 4 osobowej rodziny 4,500 tys.PLN z jedzeniem na pokladzie, walizkami 10 kg podreczny +20 kg do luku bagazowego (razy 4 os.) i rezerwacja miejsc na pakladzie. Zarezerwowane mamy hotele 3 noce w Fort Lauderdale, nastepnie pojedziemy do Sarasoty gdzie mamy kolejne 3 noce w hotelu i z Sarasoty jedziemy do Atlanty gdzie zalatwimy wszystko papiery i zaczniemy wysylac resume do pracy na floryde. Trzymajcie kciuki !!! Kurcze to juz tak niedaleko powodzenia pisz na bieżąco jak będziesz na miejscu co i jak Powodzenia
Emily2016 Napisano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2017 7 godzin temu, kozdii napisał: U nas plan gotowy, bilety lotnicze kupione, hotele zarezerwowane:) 19 maja lecimy Gdansk - Oslo - Fort Lauderdale liniami lotniczymi Norwegian. Cena dla 4 osobowej rodziny 4,500 tys.PLN z jedzeniem na pokladzie, walizkami 10 kg podreczny +20 kg do luku bagazowego (razy 4 os.) i rezerwacja miejsc na pakladzie. Zarezerwowane mamy hotele 3 noce w Fort Lauderdale, nastepnie pojedziemy do Sarasoty gdzie mamy kolejne 3 noce w hotelu i z Sarasoty jedziemy do Atlanty gdzie zalatwimy wszystko papiery i zaczniemy wysylac resume do pracy na floryde. Trzymajcie kciuki !!! Gratuluje- swietny plan Oby wszystko poszlo gladko. Tego Wam szczerze zyczymy ! Jesli i nam sie uda z wizami i moj maz sie nie rozmysli w miedzy czasie to sie odezwiemy. Moze spotkamy sie na Florydzie Kozdii. Pozdrawiam serdecznie
kozdii Napisano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2017 27 minut temu, Emily2016 napisał: Gratuluje- swietny plan Oby wszystko poszlo gladko. Tego Wam szczerze zyczymy ! Jesli i nam sie uda z wizami i moj maz sie nie rozmysli w miedzy czasie to sie odezwiemy. Moze spotkamy sie na Florydzie Kozdii. Pozdrawiam serdecznie Dzięki serdeczne, Trzymam i za Was kciuki !!!
Ev__ Napisano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2017 Dnia 8.01.2017 o 12:17, kozdii napisał: U nas plan gotowy, bilety lotnicze kupione, hotele zarezerwowane:) 19 maja lecimy Gdansk - Oslo - Fort Lauderdale liniami lotniczymi Norwegian. Cena dla 4 osobowej rodziny 4,500 tys.PLN z jedzeniem na pokladzie, walizkami 10 kg podreczny +20 kg do luku bagazowego (razy 4 os.) i rezerwacja miejsc na pakladzie. Zarezerwowane mamy hotele 3 noce w Fort Lauderdale, nastepnie pojedziemy do Sarasoty gdzie mamy kolejne 3 noce w hotelu i z Sarasoty jedziemy do Atlanty gdzie zalatwimy wszystko papiery i zaczniemy wysylac resume do pracy na floryde. Trzymajcie kciuki !!! Super! My tez już kupiliśmy bilety do San Francisco, tez Norwegian wychodził najlepiej. Lecimy wszyscy w kwietniu na 2,5 tygodnia, wrócimy razem i będziemy układać sprawy dalej Powodzenia!!
ewaw Napisano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2017 Trzy wizy mniej . Weszlam pierwsza o 7.30, wszystko szybko i sprawnie, przed 9 juz rozmowa z konsulem. Super mila pani konsul, zadala standardowe pytania do jakiego stanu jade, czy kogos mam w stanach, w jakim celu jade, ile razy bralam udzial w loterii, w jakiej branzy zamierzam pracować. Dziękuję wizy przyznane. Nie chcieli I-134 ani dokumentow finansowych, troche jestem zaskoczona, nie wiem na jakiej podstawie o nie pytają. Teraz czekam na paszporty z pieczątką, zeby byc pewną na 100% :). Nie uwierze poki nie zobacze! Za mna bylo przynajmniej 7 numerków o wizy imigracyjne.
szaman Napisano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2017 9 minut temu, ewaw napisał: Trzy wizy mniej . Weszlam pierwsza o 7.30, wszystko szybko i sprawnie, przed 9 juz rozmowa z konsulem. Super mila pani konsul, zadala standardowe pytania do jakiego stanu jade, czy kogos mam w stanach, w jakim celu jade, ile razy bralam udzial w loterii, w jakiej branzy zamierzam pracować. Dziękuję wizy przyznane. Nie chcieli I-134 ani dokumentow finansowych, troche jestem zaskoczona, nie wiem na jakiej podstawie o nie pytają. Teraz czekam na paszporty z pieczątką, zeby byc pewną na 100% :). Nie uwierze poki nie zobacze! Za mna bylo przynajmniej 7 numerków o wizy imigracyjne. Gratki
minia111 Napisano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2017 33 minuty temu, ewaw napisał: Trzy wizy mniej . Weszlam pierwsza o 7.30, wszystko szybko i sprawnie, przed 9 juz rozmowa z konsulem. Super mila pani konsul, zadala standardowe pytania do jakiego stanu jade, czy kogos mam w stanach, w jakim celu jade, ile razy bralam udzial w loterii, w jakiej branzy zamierzam pracować. Dziękuję wizy przyznane. Nie chcieli I-134 ani dokumentow finansowych, troche jestem zaskoczona, nie wiem na jakiej podstawie o nie pytają. Teraz czekam na paszporty z pieczątką, zeby byc pewną na 100% :). Nie uwierze poki nie zobacze! Za mna bylo przynajmniej 7 numerków o wizy imigracyjne. Super gratulacje kiedy wyjeżdżacie jakie plany ? Jaki kierunek pozdrawiam i bardzo gratuluję
minia111 Napisano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2017 2 godziny temu, Ev__ napisał: Super! My tez już kupiliśmy bilety do San Francisco, tez Norwegian wychodził najlepiej. Lecimy wszyscy w kwietniu na 2,5 tygodnia, wrócimy razem i będziemy układać sprawy dalej Powodzenia!! Kurcze ale się rozkręciliście no ładnie ładnie:)
kozdii Napisano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2017 3 godziny temu, Ev__ napisał: Super! My tez już kupiliśmy bilety do San Francisco, tez Norwegian wychodził najlepiej. Lecimy wszyscy w kwietniu na 2,5 tygodnia, wrócimy razem i będziemy układać sprawy dalej Powodzenia!! Super ! Powodzenia:) Ev_ Gratulacje EWAW !!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.