zielonywkarty Napisano 20 Maja 2016 Zgłoś Napisano 20 Maja 2016 ale co nie mozesz dodac bagazu na expedii ? dziwne. zobacz bo czasem maja bagaz ukryty pod nazwa taryfy wyzej. ja tak mialem jak kupowalem na stronce american airlines
Joanna30 Napisano 21 Maja 2016 Zgłoś Napisano 21 Maja 2016 Ale ja nie rozumiem... My kupowałyśmy bilet na expedii i bagaż mamy normalnie w cenie. Nie wiedziałam, że można nie mieć bagażu Co prawda inne linie, ale jednak expedia Wiem, że to off top i nie pomagam Ci z problemem, dlatego przepraszam
asik997 Napisano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 21 Maja 2016 Ale ja nie rozumiem... My kupowałyśmy bilet na expedii i bagaż mamy normalnie w cenie. Nie wiedziałam, że można nie mieć bagażu Co prawda inne linie, ale jednak expedia Wiem, że to off top i nie pomagam Ci z problemem, dlatego przepraszam No właśnie nawet jak chcę kupić na Expedii to wyskakuje mi informacja że to cena bez bagażu i po wszystkie informacje odsyłają mnie na stronę UA. Chyba się poddam i kupię w innej lini lotniczej ten bilet. :-(
KaeR Napisano 21 Maja 2016 Zgłoś Napisano 21 Maja 2016 Ale ja nie rozumiem... My kupowałyśmy bilet na expedii i bagaż mamy normalnie w cenie. Nie wiedziałam, że można nie mieć bagażu Moze tak być. Kiedy już wybierałem, była już informacja, że w cenę nie jest wliczony bagaż (Delta). Strona esky.pl. Delta i United nie mają bagażu w cenie. Europejskie przeważnie maja.
kzielu Napisano 21 Maja 2016 Zgłoś Napisano 21 Maja 2016 Domestic nie mają, ale TATL to mają, przynajmniej Delta ma.
Joanna30 Napisano 21 Maja 2016 Zgłoś Napisano 21 Maja 2016 Aż mnie zestresowaliście, że mam lot bez bagażu Ale sprawdziłam i jest
andyopole Napisano 21 Maja 2016 Zgłoś Napisano 21 Maja 2016 Moze tak być. Kiedy już wybierałem, była już informacja, że w cenę nie jest wliczony bagaż (Delta). Strona esky.pl. Delta i United nie mają bagażu w cenie. Europejskie przeważnie maja. Jeszcze się z tym nie spotkałem u tych "tradycyjnych " przewoźników. Ale, ostatnio szukałem biletu to Icelanders Airlines mieli w cenie tylko 5kg bagażu. Z tym ze oni latają wg zasad tanich przewoźników, nawet jedzenie trzeba kupować. Tylko ceny biletów wcale niskie nie są. ;-)
asik997 Napisano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 21 Maja 2016 Po poszukiwaniach wyszło, że chodzi o tę opcję: https://usa.visa.com/pay-with-visa/cards/card-finder/prepaid-finder-page.html Zatem, bilet przed chwilą zakupiony na Expedii (trzymam kciuki aby nic się nie zmieniło, szczególnie cena) i już w stanach będę przeszukiwać sklepy aby zdobyć taką kartę i nie martwić się potem na lotnisku przy odprawie. Dzięki wszystkim za chęć pomocy.
ilon Napisano 25 Maja 2016 Zgłoś Napisano 25 Maja 2016 Jezeli Ci to pomoze to w niedziele lecialam z LAX do IAD United wlasnie. Musialam nadac jeden bagaz i platnosc karta walutowa do konta w BZWBK przeszla bez problemu. Wiec pewnie gadalas z kims kto sie nie zna albo cisnie kity.
asik997 Napisano 29 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 29 Maja 2016 Jezeli Ci to pomoze to w niedziele lecialam z LAX do IAD United wlasnie. Musialam nadac jeden bagaz i platnosc karta walutowa do konta w BZWBK przeszla bez problemu. Wiec pewnie gadalas z kims kto sie nie zna albo cisnie kity. Dzięki za info. Nie wiem czy będę próbować płacić własną. Chyba mimo wszystko zabezpieczę się wcześniej w tę przepłaconą.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.