americanboy Napisano 28 Maja 2016 Zgłoś Napisano 28 Maja 2016 Witam, nie wiedziałem gdzie się o to zapytać więc pytam tutaj, czy mogę przewieźć dwa noże myśliwskie, są one krótkie, przewoze je dla kuzyna ponieważ kolekcjonuje takie, pytam czy będą problemy czy też nie
Lx13 Napisano 28 Maja 2016 Zgłoś Napisano 28 Maja 2016 Nie, ale pewnie tsa zrobi inspekcje. Upewnij sie ze bedą mogli otworzyć zamek bo inaczej go wyłamia.
americanboy Napisano 29 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 29 Maja 2016 A jest jakieś ograniczenie w ilości przewożenia rzeczy takiego typu ? mogę wziąć więcej niż dwa i nie będzie problemu czy to też zależy od tego na kogo trafię ?
pelasia Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Napisano 29 Maja 2016 Nie, ale pewnie tsa zrobi inspekcje. Upewnij sie ze bedą mogli otworzyć zamek bo inaczej go wyłamia. Ze wzgledu na to ze maja ostatnio problemy z ilością pracownikow to pewnie nawet sie nie zainteresują. Podobno statystyki kontroli sa ostatnio gorsze niz kiedykolwiek 95% przypadkow nie wyłapują niedozwolonych przedmiotow.
Lx13 Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Napisano 29 Maja 2016 Zainteresują, ostatnio mieli watpliwości do 4 body wash w jednej walizce. Wydaje mi sie ze kilka noży wzbudzi zainteresowanie. Moze nie tyle na locie wewnętrznym o tyle na miedzynarodowym na 100% Co do ograniczeń. Słuchaj, weźmiesz arsenał to bedą pytania i odpowiedzi. I tyle w temacie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.