wmb23 Napisano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2016 Tak jak w temacie, gdzie i co potrzebuje do wymiany czeku na gotowke. Jakis dokument? paszport czy id amerykanskie? Jezeli ktos wie to prosze o wskazowke. Pozdrawiam
kzielu Napisano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2016 gosciu dalej kombinuje jak tu nielegalnie pracowac i czy jak dostanie czek to bedzie mogl go zrealizowac....
sly6 Napisano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2016 A Twoje dane będą na czeku czy tego od kogo masz numer SSN -jego dane? To jak w Kanadzie..dajesz czyjś numer i jego dane masz na czeku.
mesio007 Napisano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2016 Jak zwykle straszycie, jakby to bylo ciezko zalatwic prawko z danymi pasujacymi do “pozyczonego” SSN Powinnismy przenosic takie tematy do nowego dzialu i dac do poczytania tym, co sie upieraja ze wizy powinny byc zniesione, bo przeciez w dzisiejszych czasach nikt przy zdrowych zmyslach nie wyjezdza do USA zeby pracowac na czarno.
wmb23 Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2016 juz sie dowidzialem jak to dziala. Poprostu przychodze do check cashed z podpisanym juz czekiem przez "osobe ktora widnieje na czeku" i wymieniam na gotowke. normalnie sie mowi ze czek nie jest na mnie ale jest moj. Wtedy pokazujemy swoje id i zalatwione.
pelasia Napisano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2016 ...normalnie sie mowi ze czek nie jest na mnie ale jest moj. Wtedy pokazujemy swoje id i zalatwione.Nikt przy zdrowych zmysłach nie kupi bajki, ze pieniadze sa twoje nawet gdy na czeku widnieją dane kogoś innego. O ile sie ńie mylę musi byc notka przy podpisie, ze osoba zgadza sie na wypłacenie swojego czeku komus innemu.
kzielu Napisano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2016 Mowiac szczerze to mi jest zal takich gosci, bo musza byc wyjatkowymi nieudacznikami zeby ich celem zyciowym byl wyjazd do US i zycie nielegala ze wszystkimi jego "wygodami"....
pelasia Napisano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2016 Oh niektórzy nie potrafią żyć bez codziennej adrenaliny ja np: sie cieszę, ze nie musze kombinować na każdym kroku, ale co kto lubi...
Gość alik Napisano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2016 Z szybko bedzie ktos samochodem jechac, policja zatrzyma i pozamiatane.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.