Gość alik Napisano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2016 Tylko ze ta krajalnica wygladala jakby byla z taniego plastiku, ze sie nie da jej wlozyc do zmywarki. Poza tym, przed wlozeniem rzeczy do zmywarki wraz trzeba je oplukac, bo inaczej zmywarka nie umyje do czysta Ja rozumiem pokrojone warzywa i owoce, jak jestes na przerwie w pracy i nie masz czasu ani noza zeby je pokroic, tylko chcesz zjesc. A szczegolnie takie sa swietne dla dzieci do szkoly. Wrzuccie wiecej zdjec, jak macie, bysmy sie lepiej posmiali!
Gość Napisano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2016 Prosze, kolejne moje zdjecie. Koszulki dla dziewczynek z dolaczonym selfie stick. Sweet focie trzeba zaczac cwiczyc jak najwczesniej.
rzecze1 Napisano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2016 Zdjęcie nie jest moje, ale miałem podobne z jakiejś małej dziury w Tennesee lub Arkansass, tylko, ze na liście były jeszcze "fireworks" Tak czy inaczej dobrze oddaje "nastrój" miejsca...
jkb Napisano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2016 Poza tym, przed wlozeniem rzeczy do zmywarki wraz trzeba je oplukac, bo inaczej zmywarka nie umyje do czysta Wrecz przeciwnie... przed wlozeniem rzeczy do zmywarki nie nalezy ich plukac... z tego, co sie orientuje, wiekszosc producentow zmywarek nawet zamieszcza taka informacje w instrukcji obslugi.
pelasia Napisano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2016 Wrecz przeciwnie... przed wlozeniem rzeczy do zmywarki nie nalezy ich plukac... z tego, co sie orientuje, wiekszosc producentow zmywarek nawet zamieszcza taka informacje w instrukcji obslugi. W starych sie oplukiwalo, w nowych nie trzeba. Ehhh zalezy od wieku urządzenia
jkb Napisano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2016 W starych sie oplukiwalo, w nowych nie trzeba. Ehhh zalezy od wieku urządzenia No dobrze, zalozylem, ze zmywarka jest w miare nowa
Joanna30 Napisano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2016 To coś ode mnie z ostatniej podróży Wiecie, bo ja w Polsce mieszkam, a tu drive-sru to tylko w Macu A Wy tam macie i apteki, i bankomaty, i monopolowe... I jeszcze taki napis znalazłam na metce z rozmiarem, którą odprułam ze spodni Uważam to za bardzo pozytywną rzecz, żeby nie było
Gość Napisano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2016 Ooo, jak ja pierwszy raz zobaczylam apteke drive through i sklep z alkoholami drive through (!!!) to pomyslalam, ze widzialam juz wszystko.
Gość alik Napisano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2016 Wrecz przeciwnie... przed wlozeniem rzeczy do zmywarki nie nalezy ich plukac... z tego, co sie orientuje, wiekszosc producentow zmywarek nawet zamieszcza taka informacje w instrukcji obslugi. Moja zmywarka GE jest sprzed 4 lat, wiec nowa. Mozliwe ze producenci chca zachecic ludzi do kupowania zwywarek, co myja bardzo brudne naczyna, bo wiedza ze ludzie sa leniwi? To chyba taki chwyt marketkingowy. Na pewno w normalnym programie mycia nie umyje nieplukanych naczyc. Podejrzewam ze jesli mowia, ze nie nalezy plukac naczyn, to wtedy kaza wlaczac wyzsza temperature mycia, albo tzw "boost" dla bardzo brudnych i starych brudow na naczyniach. Ja zawsze plucze, ineczej wg mnie to niechlujstwo i marnowanie pradu i wody. Zawsze wybieram program podstawowy i najnizsza temperature, bo wiem ze wystarczy zeby umyc oplukane naczynia. Tak samo, plucze bo wiem ze jak zmywarke uruchamia sie 2x w tygodniu to nie chce zeby resztki jedzenia mi smierdzialy jak ja otworze. Kazdy robi, jak lubi A ATM drive through swietna sprawa w zimie i jak leje deszcz. Bo taka kolejka idzie szybciej, niz jakby wejsc do banku. Tak samo z pharmacy drive through. Zrobilam sie taka wygodna Jedyne co zlego w liquor drive through to ze nie maja czesto dobrych marek mocnych alkoholi - jak raz poprosilam o sobieski, to dali mi jakies tania wodke, 2 litry za $10. Nie, dziekuje! jedyne co mnie zszokowalo to jak raz tesciowa powiedziala, ze jak chciala kupic w malym sklepie jakies pieczywo to nie kupila, bo nie bylo miejsc parkingowych tuz kolo sklepu! Nie chcialo jej sie isc 20 metrow... Jeszcze z dziwatcw Ameryki to to, ze wiele ludzi z malymi dziecmi zamienia swoje zdjecia profilowe na facebooku na zdjecie dziecka! Nie widze tego u Polskich znajomych, ale u samo-gloryfikowanych amerykanskich matek - tak. Totalne zatracenie wlasnej osoby, nie mowiac juz ze wyglada to jakbym miala w znajomych paromiesieczne dzieci albo jeszcze gorzej - dzieci co sie jeszcze nie narodzily. Kto normalny ustawia na zdjecie profilowe zdjecie ultrasound swojej macicy?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.