heniecki Napisano 11 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2016 No to w takim razie po co jest pytanie w aplikacji odnosniesnie wyksztalcenia-zawodowe? to oni tam ludzi nie potrzebuja co potrafia cos zrobic rekami i poniekad glowa tylko samych inz.mgr.doc.dr.i tak dalej i tak dalej.
ilon Napisano 11 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2016 4 godziny temu, heniecki napisał: No to w takim razie po co jest pytanie w aplikacji odnosniesnie wyksztalcenia-zawodowe? to oni tam ludzi nie potrzebuja co potrafia cos zrobic rekami i poniekad glowa tylko samych inz.mgr.doc.dr.i tak dalej i tak dalej. Dokladnie tak. Do pomachania rekami to tutaj jest juz calkiem sporo osob. Akurat remontuja mi droge do pracy i na odcinku 100 metrow stoi chyba z 10 osob i macha rekami, a i tak niewiadomo jak jechac i po co
Joanna30 Napisano 12 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2016 18 godzin temu, heniecki napisał: No to w takim razie po co jest pytanie w aplikacji odnosniesnie wyksztalcenia-zawodowe? to oni tam ludzi nie potrzebuja co potrafia cos zrobic rekami i poniekad glowa tylko samych inz.mgr.doc.dr.i tak dalej i tak dalej. Tam jest nawet sama podstawówka Bo przecież małżonek i dzieci nie muszą spełniać minimalnych warunków loterii, a muszą być wpisani do zgłoszenia.
Gonzo Napisano 12 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2016 Hej wszystkim. Mam pytanie.W zgloszeniu podalem ze mam odpowiedni zawod,czy moge teraz w ds260 podac ze mam 12 lat nauki?
sly6 Napisano 12 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2016 gonzo nie podałeś w zgłoszeniu ze masz zawód lecz jakie masz wyksztalcenie. Teraz w ds260 podajesz ze masz skończona szkole średnia .
Gonzo Napisano 12 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2016 26 minut temu, sly6 napisał: gonzo nie podałeś w zgłoszeniu ze masz zawód lecz jakie masz wyksztalcenie. Teraz w ds260 podajesz ze masz skończona szkole średnia . myslalem ze lepiej bedzie wygladac techniczny zawod,niz jakas szkola srednia.Teraz moj zawod nie chyta sie w SVP,i chyba lipa.
Harv24 Napisano 12 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2016 A kolega czytal forum lub regulamin loterii?
sly6 Napisano 12 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2016 i to jest najgorsze nie czytanie regulaminu.. Gonzo teraz weź oddech,zapoznaj się z regulaminem i odpowiedź sobie czy masz szanse masz skończone 12 lat nauki szkole średnia to jest ok aby na rozmowie o wizę mówisz jakie masz plany i tyle.
Gonzo Napisano 12 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2016 16 minut temu, sly6 napisał: i to jest najgorsze nie czytanie regulaminu.. Gonzo teraz weź oddech,zapoznaj się z regulaminem i odpowiedź sobie czy masz szanse masz skończone 12 lat nauki szkole średnia to jest ok aby na rozmowie o wizę mówisz jakie masz plany i tyle. Pierwszy raz biore udział,kumpel mi podal namiar na loterie w poniedzialek 7 listopada.To na szybko do fotografa,myk myk,wszystko szlo pomyslnie i aplikacje zrobilem be przeczytania regulaminu!...dalem ciala,Trudno. No i teraz niewiem czy sie moga doczepic do takiego czegos?Czy da rade to odkrecic?Bo mam znajomego w stanach ktory na rozmowie nawet niebyl pytany o doswiadczenie zawodowe,baa anwet niemial dokumetacji stazu bo pracowal w wielkiej korporacji w niemczech przez posrednika.Tak ze na moje proste rozumowanie ,roznie to bywa z tymi kolnsulami.
Harv24 Napisano 12 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2016 Najpierw to Cie musza wylosowac, masz jakies 0,5 % szansy. Martwic sie bedziesz potem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.