Gonzo Napisano 12 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2016 No tak,ale jakby cos to chcialbym wiedziec,czy sa jeszcze jakies szanse.bo nigdy niewiadomo.
sly6 Napisano 12 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2016 to teraz przeczytaj zamiast pisać ze dałeś ciała..
Gonzo Napisano 12 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2016 Czlowieku pisane,a z zycia zdjete to co innego.dlatego pytam Ludzi co mieli z tym stycznosc,Bo na jednej opini sie nigdy nieopieram.
szaman Napisano 12 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2016 nie żebym był najmądrzejszy ale Panowie... z czasownikami piszemy osobno Co to szans to ma ok 1,7%
Gonzo Napisano 13 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2016 22 godziny temu, szaman napisał: nie żebym był najmądrzejszy ale Panowie... z czasownikami piszemy osobno Co to szans to ma ok 1,7% ty szaman nie madruj sie,taki w stanach,oby jak najmniej
szaman Napisano 13 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2016 3 godziny temu, Gonzo napisał: ty szaman nie madruj sie,taki w stanach,oby jak najmniej przecież napisałem(intro)..."nie żebym był najmądrzejszy..." Jeżeli zraniłem Twoje uczucia bardzo Ciebie przepraszam
simon_300 Napisano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2019 Witam Mam pytanie , mam skonczona szkołę zawodową w kierunku fryzjer męski , dodatkowo dyplom czeladnika i tytuł mistrzowski , plus 16 lat doswiadczenia w zawodzie ,własny zakład fryzjerski męski,czy mam szanse na zieloną kartę?Czy wogóle mój zawód spełnia wymogi? Pozdrawiam i z góry dziękuje za info.
andyopole Napisano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2019 6 godzin temu, simon_300 napisał: Witam Mam pytanie , mam skonczona szkołę zawodową w kierunku fryzjer męski , dodatkowo dyplom czeladnika i tytuł mistrzowski , plus 16 lat doswiadczenia w zawodzie ,własny zakład fryzjerski męski,czy mam szanse na zieloną kartę?Czy wogóle mój zawód spełnia wymogi? Pozdrawiam i z góry dziękuje za info. Niestety, nie.
knitrus Napisano 11 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2019 hej a ja? ZSZ ślusarz -mechanik +1 rok ogólniaka(rzuciłem)czyli podstawówka 8 lat+ zawodówka 3 lata+ 1 rok ogólniak =12 lat!!!! + własny zakład ślusarski 20 lat.............mam szanse????
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.