Skocz do zawartości

Loteria Wizowa 2018 Rejestracja Od 4 Października Do 7 Listopada

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
4 minuty temu, ales_89 napisał:

Szczerze mówiąc to ja nawet nie wiem co mam teraz z tym zrobić, ponieważ nie zastanawiałam się nad takim scenariuszem. :P

prosze o wpisanie sie w temat wygranej w loterii

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
9 minut temu, ales_89 napisał:

Szczerze mówiąc to ja nawet nie wiem co mam teraz z tym zrobić, ponieważ nie zastanawiałam się nad takim scenariuszem. :P

Jak ja bym juz byla na miejscu to nie chcialoby mi sie znowu kombinowac i przechodzic calej procedury i placic za wszystko na nowo. A zwlaszcza jak masz numer ponad 25tys ;) 

Napisano
11 minut temu, ales_89 napisał:

Wedlug mnie lepszy (i szybszy) bedzie dla ciebie AoS. I zawsze wieksza pewnosc ze nie bedziesz miala zadnych komplikacji. No i jak napisala ilon, mozna sie nie zalapac na rozmowe. ;)

Napisano
Teraz, Copacabana napisał:

U mnie cały czas strona nie dostępna. Może jakiś zły adres mam...

Po prostu serwer dopuszcza tylko taka liczbę osób aby wyrobić, czekaj, ja też jeszcze nie sprawdziłem.

Napisano
21 minut temu, motorolnik napisał:

No to "goodbye and thanks for all the fish".

Miło było.

Spokojnie. Jak narazie plany Trumpa to jedna wielka kleska (thank god.) Nowe regulaminy imigracyjne zawieszone w sadach. Budzet nie przeszedl, wrecz przeciwnie, kongres sfinansowal co chcial i nie dal w ogole pieniedzy na wydatki ktore Trump i jego banda chcialy. Obamacare jest jak byla, i rosnie. Ludzie zbuntowani, kongres tez, a Trump sie wscieka ale jak na razie nic waznego nie moze zmienic. Bo ma bariery - w formie praw, konstytucji i zainspirowanych, upartych demokratow. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...