sly6 Napisano 2 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 4 minuty temu, ales_89 napisał: Szczerze mówiąc to ja nawet nie wiem co mam teraz z tym zrobić, ponieważ nie zastanawiałam się nad takim scenariuszem. prosze o wpisanie sie w temat wygranej w loterii
ilon Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 9 minut temu, ales_89 napisał: Szczerze mówiąc to ja nawet nie wiem co mam teraz z tym zrobić, ponieważ nie zastanawiałam się nad takim scenariuszem. Jak ja bym juz byla na miejscu to nie chcialoby mi sie znowu kombinowac i przechodzic calej procedury i placic za wszystko na nowo. A zwlaszcza jak masz numer ponad 25tys
Gość Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 11 minut temu, ales_89 napisał: Szczerze mówiąc to ja nawet nie wiem co mam teraz z tym zrobić, ponieważ nie zastanawiałam się nad takim scenariuszem. Wedlug mnie lepszy (i szybszy) bedzie dla ciebie AoS. I zawsze wieksza pewnosc ze nie bedziesz miala zadnych komplikacji. No i jak napisala ilon, mozna sie nie zalapac na rozmowe.
magdziurek Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 ech do nastepnego roku. Has not been selected. Za 4 tygodnie wakacje w Californii musze sie tym pocieszyc
Copacabana Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 U mnie cały czas strona nie dostępna. Może jakiś zły adres mam...
.f. Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 Teraz, Copacabana napisał: U mnie cały czas strona nie dostępna. Może jakiś zły adres mam... Po prostu serwer dopuszcza tylko taka liczbę osób aby wyrobić, czekaj, ja też jeszcze nie sprawdziłem.
karol0219 Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 Tak jak pisałem w temacie docelowym - 2 x HAS NOT BEEN SELECTED. Może za rok....
katlia Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 21 minut temu, motorolnik napisał: No to "goodbye and thanks for all the fish". Miło było. Spokojnie. Jak narazie plany Trumpa to jedna wielka kleska (thank god.) Nowe regulaminy imigracyjne zawieszone w sadach. Budzet nie przeszedl, wrecz przeciwnie, kongres sfinansowal co chcial i nie dal w ogole pieniedzy na wydatki ktore Trump i jego banda chcialy. Obamacare jest jak byla, i rosnie. Ludzie zbuntowani, kongres tez, a Trump sie wscieka ale jak na razie nic waznego nie moze zmienic. Bo ma bariery - w formie praw, konstytucji i zainspirowanych, upartych demokratow.
Robert1992 Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 strona zaczeła działać. juz 5 raz to samo ;S
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.