joanna2 Napisano 16 Października 2016 Zgłoś Napisano 16 Października 2016 Hej. Planuje lot z Warszawy do Nyc w kwietniu na ok 4 miesiące, bilet dla 2 osób dorosłych + dziecko 3l Może ktoś poradzi kiedy najlepiej kupić bilet? tzn ile czasu wcześnie? 3 miesiące wystarczy?Najkorzystniejsze połączenie znalazłam oczywiście z przesiadka różnica spora kilka stówek niestety samolotem leciałam dawno i niezbyt miło wspominam przesiadkę a teraz chce lecieć z dzieckiem tak więc dodatkowe obawy . Połączenie wyszukiwałam na stronie kayak jednak dotąd nie kupowałam sama biletu na samolot przez internet i nie wiem czy sobie poradzę, korzystne połączenie znalazłam z przesiadką w Kijowie ale informacji osób które się tam przesiadały zbytnio nie. Może znajdzie się ktoś kto pomoże? z góry dzięki
KrysiaK Napisano 16 Października 2016 Zgłoś Napisano 16 Października 2016 British Airways przez Londyn na 90 dni przed wylotem.
sly6 Napisano 17 Października 2016 Zgłoś Napisano 17 Października 2016 Gdzie byla ta przesiadka i jaka linia lotnicza? Poszukaj informacji o danej linii lotniczej na tej stronie www.pasazer.com Możesz teraz kupić bilet.
joanna2 Napisano 17 Października 2016 Autor Zgłoś Napisano 17 Października 2016 polaczenie Waw-Jfk - linia Ukraine Intl Air Przesiadka w Borispol
RobertNYc Napisano 19 Października 2016 Zgłoś Napisano 19 Października 2016 Czy warto ryzykować lot tymi liniami dla paru złotych? Ja lecialem ostatnio Air France z przesiadką w Paryżu za całkiem nie wygórowaną cenę.
Dracid Napisano 19 Października 2016 Zgłoś Napisano 19 Października 2016 Ukraińskie linie? Leciałem i po Ukrainie, i do Warszawy z przesiadkami. Złego słowa nie powiem. Zaś nasz LOT np. mnie zaskoczył podczas ostatniego powrotu z Warszawy, bo, niestety, nie mógł przyjąć wszystkich pasażerów na pokład. W Rosji i krajach byłego ZSSR na chyba z 15 przelotów nigdy mi się to nie zdarzyło. Na Twoim miejscu leciałbym przez Kijów. Jest strefa tranzytowa, więc nie musisz opuszczać lotniska. A jak chcesz, to możesz, bo wizy nie potrzebujesz.
rzecze1 Napisano 19 Października 2016 Zgłoś Napisano 19 Października 2016 Wydaje mi sie ze juz nawet nie chodzi o to, ze sa to linie ukrainskie i jakiejś specjalnie dobrej opinii nie maja, ale bardziej o niestabilna sytuacje w tym kraju. Z tego wzgledu raczej nie rezerwowalbym biletow na wiele miesiecy naprzod z przesiadka na Ukrainie. Jesli nastapi eskalacja konfliktu lub dalszy rozklad struktur panstwa to pasazerowie Ukraine Airlines beda ostatnia rzecza o jaka w Kijowie beda sie martwic. I wtedy jestes na lodzie i z kasa w plecy.
joanna2 Napisano 19 Października 2016 Autor Zgłoś Napisano 19 Października 2016 Dziekuje Wam ze wogole ktos odpisal. Nie wiem sama jak lepiej zrobic oczywiscie chodzi glownie o kase bo roznica Ok 2000zl na 3biletach. Czy sa wogole szanse kupic bilet za 2000 w obie strony w liniach LOT ? I na 4 miesiace ? Wydaje mi sie ze jak sa ptomocje to przewaznie na 3 miesiace ale moze sie myle.
rzecze1 Napisano 19 Października 2016 Zgłoś Napisano 19 Października 2016 Ja bym jeszcze poczekal, jest jeszcze bardzo duzo czasu i na pewno cos sie pojawi. Sprawdzaj regularnie oferty a i tu na forum wlacz notyfikacje e-mail i jak cos sie pojawi to ludzie dadza znac.
Dracid Napisano 20 Października 2016 Zgłoś Napisano 20 Października 2016 A widzisz, a ja bym kupił. Już nawet kupiłem bilety z Kijowa, tylko że w innym zupełnie kierunku. Na luty. Też ze względu na cenę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.