Gość Napisano 30 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2018 7 minut temu, jkb napisał: Wth Roelka, cos ty znowu nabroila? No wlasnie nie wiem. Zadzwoniłam do USCIS (i pewnie straciłam ze 20€ na rozmowe), żeby się dowiedzieć że to "prawdopodobnie" błąd systemu. Ale co się będę stresować teraz to moje.. Zadzwonię jeszcze raz jak wrócimy do Niemiec i będę mogła skorzystać z darmowego telefonu. Eh!
Xarthisius Napisano 30 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2018 5 minutes ago, Roelka said: No wlasnie nie wiem. Zadzwoniłam do USCIS (i pewnie straciłam ze 20€ na rozmowe), żeby się dowiedzieć że to "prawdopodobnie" błąd systemu. Ale co się będę stresować teraz to moje.. Zadzwonię jeszcze raz jak wrócimy do Niemiec i będę mogła skorzystać z darmowego telefonu. Eh! Czemu nie VoIP? Na 800- normalnie z gmaila/hg mozna zadzwonic.
mcpear Napisano 30 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2018 Chyba nawet ze skype'a mozna na 800 dzwonic - jak mieszkałem w Europie często to praktykowałem i o ile nie zamknęli tego to nadal jest to możliwe
Gość Napisano 30 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2018 27 minut temu, Xarthisius napisał: Czemu nie VoIP? Na 800- normalnie z gmaila/hg mozna zadzwonic. 24 minuty temu, mcpear napisał: Chyba nawet ze skype'a mozna na 800 dzwonic - jak mieszkałem w Europie często to praktykowałem i o ile nie zamknęli tego to nadal jest to możliwe Nie wiedziałam że jest taka możliwość. :p
Gość Napisano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2018 Nowy update na drugiej stronce USCIS. Lol
Xarthisius Napisano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2018 43 minutes ago, Roelka said: Nowy update na drugiej stronce USCIS. Lol Congrats on CPO!
Gość Napisano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2018 3 minuty temu, mcpear napisał: Gratki - 20 Euro się nie zmarnowało Cóż, teraz mam dwa zaprzeczające statusy. zobaczymy co przyjdzie pocztą.
andyopole Napisano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2018 4 minuty temu, Roelka napisał: Cóż, teraz mam dwa zaprzeczające statusy. zobaczymy co przyjdzie pocztą. Nic się martw, Goverment juz się cieszy bo deportacja wyjdzie taniej niż z USA. ...
ilon Napisano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2018 @Roelka haha, mam nadzieje, ze ten ze dostaniesz karte wkrotce jest wlasciwy! Super, gratki! W sumie zajelo ledwo ponad rok. Nie ma najgorzej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.