zenek77 Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2017 sorry jak temat był już wałkowany ale chciałem dopytac o kolejność przy wizie turystycznej bo juz zgłupiałem? Najpierw płacę czy najpierw wypełniam wniosek wysyłam i dopiero płacę? a i jeszcze jedno pytanie czy wniosek trzeba drukowac i zabierać ze sobą?
sly6 Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2017 drukujesz potwierdzenie wysłania wniosku i to zabierasz na rozmowę.
zenek77 Napisano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2017 18 godzin temu, sly6 napisał: drukujesz potwierdzenie wysłania wniosku i to zabierasz na rozmowę. a jak z kolejnością najpierw wypełniam wniosek, wysyłam i dopiero robie opłatę?
Lx13 Napisano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2017 Kolejność dla ciebie to jakiś prawnik lub posredniak który cie wysłucha i oceni twoje szanse tym samym zaoszczędzi większość twoich pieniędzy przeznaczonych na zdobycie tej upragnionej wizy.
sly6 Napisano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2017 Obojętne . Ważne byś miał opłatę przed umawianiem spotkania.
zenek77 Napisano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2017 Dnia 21.01.2017 o 20:12, sly6 napisał: Obojętne . Ważne byś miał opłatę przed umawianiem spotkania. oki dzięki
zenek77 Napisano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2017 Dnia 21.01.2017 o 19:52, Lx13 napisał: Kolejność dla ciebie to jakiś prawnik lub posredniak który cie wysłucha i oceni twoje szanse tym samym zaoszczędzi większość twoich pieniędzy przeznaczonych na zdobycie tej upragnionej wizy. no i skasuje 5stów za poradę Skoro tak łatwo dostać wizę jak tu niektórzy uważają i jest 95% przyznawanych to po co mi prawnik? chociaż johnny nie dostal i jak zauważył bardzo dużo osób odchodziło z paszportem więc nie jest to chyba do konca prawdą ale pożyjemy zobaczymy
sly6 Napisano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2017 tylko ze takie wyliczenia sa zle..bo są z jednego dnia i paru godzin. A Oni mają wyliczenia z roku całego i dwóch miejsc.
KaeR Napisano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2017 3 godziny temu, zenek77 napisał: no i skasuje 5stów za poradę Skoro tak łatwo dostać wizę jak tu niektórzy uważają i jest 95% przyznawanych to po co mi prawnik? chociaż johnny nie dostal i jak zauważył bardzo dużo osób odchodziło z paszportem więc nie jest to chyba do konca prawdą ale pożyjemy zobaczymy No ale Ty nie jesteś standardowy przypadek. Dostales już odmowę. Poza tym jednego dnia może być więcej odmow, jednego mniej. O jeden godzinie więcej o innej mniej.
olmeca Napisano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2017 47 minut temu, KaeR napisał: No ale Ty nie jesteś standardowy przypadek. Dostales już odmowę. Poza tym jednego dnia może być więcej odmow, jednego mniej. O jeden godzinie więcej o innej mniej. Pewnie przed poranną kawą jest więcej - człowiek poddenerwowany i bzdur mu się wtedy bardzo słuchać nie chce.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.