BBerry Napisano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2017 1 hour ago, agatenka said: Ja tez ża typowymi fast foodami nie przepadam, ale również nie jestem typem który zachwyca się restauracjami w każdym miejscu które odwiedzę. I wczesniej piszac "fast foody" - broń boze nie miałam na mysli McDonalda, Taco Bella czy Wendys itd Chodziło mi bardziej o Jason's Deli, Panera, Moe's, Chilpotle czy Saladworks - cenowo i czasowo mniej wiecej to samo natomiast jakoś jedzenia o niebo lepsza Cenowo to fast foody typu McDonald itd beda tansze niz np. Panera, jesli chodzi o ilosc jedzenia. Jak kupie w Wendy's meal gdzie mam burgera, frytki i napoj, zaplace $7-8, a w Panera sama jedna mala kanapka kosztuje $7-10. Jak chce dodac cos na boku i napoj, to bedzie spokojnie dwa razy tyle. Jest drozej, bo jakosc jest lepsza w Panarze, Chipotle...
Joanna30 Napisano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2017 Apropos jadłodajni, to podczas ostatniego naszego wyjazdu odkryłyśmy The Cheesecake Factory. Pizza pyszna, a serniki obłędne
pelasia Napisano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2017 Joanna, nie wiem czy nadal sa na liście ale kiedyś byli na pierwszym miejscu pod względem oversized portion and food waste. I chyba maja najdłuższe menu jakie widziałam, 27 stron
kzielu Napisano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2017 13 minut temu, pelasia napisał: Joanna, nie wiem czy nadal sa na liście ale kiedyś byli na pierwszym miejscu pod względem oversized portion and food waste. I chyba maja najdłuższe menu jakie widziałam, 27 stron ^ dokladnie. Generalnie jedzenie nie jest najgrosze ale do dobrej restauracji to im daleko. Poza tym glosno i ciasno bo upychaja ludzi ile sie da. I price/quality wypada marnie, niemniej jednak przynajmniej raz warto sprobowac.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.