andyopole Napisano 3 Marca 2017 Zgłoś Napisano 3 Marca 2017 A skąd się spodziewasz odpowiedzi? Przeciez te Twoje papiery leżą u adwokata w szafie. On ich nigdzie nie wysłał. Dales mu czek czy gotówkę? Sprawa już dawno zamknieta.
andyopole Napisano 3 Marca 2017 Zgłoś Napisano 3 Marca 2017 2 minuty temu, Skowron79 napisał: Tak ale zostal wprowadzony tzw. Waiver i moge starac sie o przebaczenie na podstawie sponsorowania o prace Drogo kosztowało? Powiedz iie, znawcy tematu zaraz ocenia czy kwota jest prawdopodobna czy tylko zaplaciles adwokatowi dwa tygodnie wakacji w Meksyku.
Skowron79 Napisano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 3 Marca 2017 .dzięki za wszystkie komentarze i odpowiedzi , trochę mnie postraszyliscie ...spodziewałem się... ale będę drazyl temat dalej
andyopole Napisano 3 Marca 2017 Zgłoś Napisano 3 Marca 2017 Nikt Cie tu straszyć nie zamierzał. Chciałbym żeby się okazało że się grubo pomyliłem .
Skowron79 Napisano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 3 Marca 2017 Ja rozumiem tylko przeraża mnie taka ilość mało pociesznych informacji na temat adwokatów , nigdy wcześniej nie korzystałem z ich usług i nie spodziewałem się takiej dezinformacji i ...sam nie wiem jak to nazwać
andyopole Napisano 3 Marca 2017 Zgłoś Napisano 3 Marca 2017 Najbardziej bolesna jest nauka na własnych bledach, zawsze lepiej uczyc się na czyichś...
Gość Napisano 3 Marca 2017 Zgłoś Napisano 3 Marca 2017 Ja jestem teraz szczerze ciekawa twojej historii. Dlaczego waiver? Przeaiedziales pobyt? Kto sponsorowal cię na wizę pracownicza? Bo w sumie na te wizę aplikacje wysyła pracodawca. Nie ty. Jeśli to wiza pracownicza to dlaczego piszemy w dziale dla wiz małżeńskich? Jesteś teraz legalnie w USA czy gdzieś indziej? Jaki to był rodzaj waivera i wizy?
andyopole Napisano 3 Marca 2017 Zgłoś Napisano 3 Marca 2017 Typowy papuga wyzyskiwacz z wizytówką "adwokat imigracyjny" narżnął chłopaka na kasę. Taki z niego prawnik jak i ze mnie albo większość z nas tutaj. Prawie każdy ma jako takie pojęcie o procedurach imigracyjnych. Do tego dobry bajer, brak tupetu i bezczelna chciwość. Naopowiadal bajek, wziął pieniądze i tyle go widzieli. Dobrze żeby chłopak jak już pogodzi się z wtopą opisał swój przypadek. Może uchroni inne potencjalne ofiary przed podobnymi oszustami. edit: wciąż trudno mu uwierzyć że został oszukany...
kzielu Napisano 3 Marca 2017 Zgłoś Napisano 3 Marca 2017 7 godzin temu, Skowron79 napisał: Tak ale zostal wprowadzony tzw. Waiver i moge starac sie o przebaczenie na podstawie sponsorowania o prace Nie ma waiverow przy sponsorowaniu pracowniczym. Zostałeś oszukany.
ilon Napisano 3 Marca 2017 Zgłoś Napisano 3 Marca 2017 Znowu podcieliscie komus skrzydla na forum, jak tak w ogole mozecie... ;////
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.