ilya_ Napisano 13 Marca 2017 Zgłoś Napisano 13 Marca 2017 Wy sie nie smiejcie, ale prawda jest taka, ze niektore polskie rodziny tak zyja na tych greenpointach i ridgewoodach.... Język stosowany w serialu...w polonijnym kregu - dokladnie taki sam.
ilon Napisano 13 Marca 2017 Zgłoś Napisano 13 Marca 2017 Musze sobie obejrzec! Ja tam lubie od czasu do czasu takie glupie rzeczy poogladac
jkb Napisano 13 Marca 2017 Zgłoś Napisano 13 Marca 2017 Tragiczne. Obejrzalem pierwsze dwie minuty i mnie skreca...
andyopole Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Napisano 14 Marca 2017 zawzialem się i wydzierzylem do końca. Zalosna fabula i zalosni aktorzy-naturszczycy. Ciekawe dlaczego Paulina rodem z Limanowej wzciaz mowi: "z Ameryko", "ladno dziewczyno..." to chyba nie jest gwara goralska... Reasumujac, typowe filmidlo dla posiadaczy paszportu Polsatu, z tej rzeszy chyba pochodzi ten 19% elektorat w ostatnich wyborach do sejmu. Patrzec się na to nie da.
KaeR Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Napisano 14 Marca 2017 Dwie minuty i doszedlem do wniosku, ze szkoda czasu.
ilon Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Napisano 14 Marca 2017 19 minut temu, andyopole napisał: zawzialem się i wydzierzylem do końca. Zalosna fabula i zalosni aktorzy-naturszczycy. Ciekawe dlaczego Paulina rodem z Limanowej wzciaz mowi: "z Ameryko", "ladno dziewczyno..." to chyba nie jest gwara goralska... To ona chyba jest gdzies z Suwalk w takim razie. Mam tam troche rodziny w okolicach i czasem ciezko pokapowac o co im chodzi
andyopole Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Napisano 14 Marca 2017 19 minut temu, ilon napisał: To ona chyba jest gdzies z Suwalk w takim razie. Mam tam troche rodziny w okolicach i czasem ciezko pokapowac o co im chodzi Jo se myślem ze łona z Lublyna....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.