rzecze1 Napisano 26 Marca 2017 Zgłoś Napisano 26 Marca 2017 5 godzin temu, georg700 napisał: Pod względem ilości bezdomnych i chorych psychicznie L.A. Bije to co widziałem kiedys w nyc, bostonie czy miami. Tak. A San Francisco bije LA i trzy poprzednie. Z powodu malej i skoncentrowanej przestrzeni centrum miasta, szok w SF jest wielokrotnie wiekszy. Miasto zdaje sie byc przez nich opanowane. Klimat Californii przyciaga wszystkich...
Joanna30 Napisano 26 Marca 2017 Zgłoś Napisano 26 Marca 2017 A ja podczas ostatniej wycieczki do Stanów najwięcej bezdomnych widziałam w Nowym Orleanie...
icecream Napisano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2017 Nikt nie wspomina o vanach jak np. SuperShuttle - fajna opcja - dowożą pod adres i zabierają też z danego adresu, ale przy shared van jak jest dużo ludzi, to może być długi czas przejazdu...
mathew75 Napisano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2017 4 godziny temu, icecream napisał: Nikt nie wspomina o vanach jak np. SuperShuttle - fajna opcja - dowożą pod adres i zabierają też z danego adresu, ale przy shared van jak jest dużo ludzi, to może być długi czas przejazdu... Dobra opcja, jeśli się nie śpieszysz. Korzystałem w Orlando. Dowożą pod sam hotel, ale tak jak napisała cytowana koleżanka, kierowcy optymalizują trasę, więc możesz objechać wcześniej kilka innych oddalonych miejsc :-)
icecream Napisano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2017 5 godzin temu, mathew75 napisał: Dobra opcja, jeśli się nie śpieszysz. Korzystałem w Orlando. Dowożą pod sam hotel, ale tak jak napisała cytowana koleżanka, kierowcy optymalizują trasę, więc możesz objechać wcześniej kilka innych oddalonych miejsc :-) W San Diego jechalam z jedna osoba i bylo mega szybciutko, wiec zachecona skorzystalam w LA i do Hollywood z 3 h zeszlo..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.