florencja94 Posted April 11, 2017 Report Share Posted April 11, 2017 Witam! Jestem w trakcie wypełniania wniosku DS-160 i chciałabym się upewnić czy dobrze rozumiem W "Personal Information 1" w miejscu Surnames, Given Names, City, State - wpisuję nazwy bez Polskich znaków? Tak samo w "Address and Phone Information" w miejscu "Street Address" wpisuję swój adres bez Polskich znaków? Wyjątkiem stanowi "Full Name In Native Alphabet"? Zgadza się? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon Posted April 11, 2017 Report Share Posted April 11, 2017 Z tej strony - http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-niv-ds160info.asp Odpowiedzi na wszystkie pytania należy udzielać w języku angielskim, używając wyłącznie angielskich znaków, z wyjątkiem imienia i nazwiska, które należy podać w alfabecie języka ojczystego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florencja94 Posted April 11, 2017 Author Report Share Posted April 11, 2017 Dziękuję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
truski27 Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Witam a ja mam pytanie jeśli chodzi o miejsce wydania paszportu. Jeśli mój paszport wydał wojewoda zachodniopomorski to w miejscu City wpisać Szczecin??bo strzelam:D czy tam po prostu to pole z miastem można ominąć? a w polu State/ Province wpisać w skrócie woj. zachodniopomorski ? czy lepiej w. zachodniopomorski? bo w całości się nie mieści.... Cytuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 miasto Szczecin i zachodniopomorskie Link to comment Share on other sites More sharing options...
truski27 Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 13 minut temu, sly6 napisał: miasto Szczecin i zachodniopomorskie Dzięki a dobrze rozumiem że umówienie się na spotkanie i opłata to wszystko sie teraz robi w jednym linku który podali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czołg Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Tak. Wszystko załatwisz tutaj: https://cgifederal.secure.force.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.