Skocz do zawartości

Portale randkowe w USA

Adam80

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Już trochę w USA przebywam i  mniej więcej wszystko sobie poukładałem i zacząłem mieć trochę więcej wolnego czasu , a że jestem samotny od zawsze więc postanowiłem to zmienić. Stąd pytanie znacie jakieś portale randkowe w USA bo znalezienie kogoś na żywo w USA nie liczę jeżeli przez prawie  35 lat w Polsce mnie się to nie udało . Nie musza być to ogłoszenia z kobietami tylko z polkami a nawet wolałbym żeby były z wszystkimi nacjami. Nie mam problemu aby mieć partnerkę innego koloru skóry. Próbowałem znaleźć podobny temat ale niestety nie znalazłem. Jeżeli się powtarza to przepraszam.

• Odpowiedzi 37
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

O ile posiadasz smartfon/tablet, to tak jak wspomniała koleżanka powyżej - możesz poszukać szczęścia na Tinderze. Aplikacja jest najbardziej popularna właśnie w Ameryce, więc nie powinieneś mieć problemu z znalezieniem chętnych do zaznajomienia się :)

Napisano
Dnia 4/18/2017 o 14:43, ilon napisał:

tinderze

Tyle że tinder wymaga posiadania konta na fb. Ja używam OKC. Próbowałem też Plenty of Fish ale nie byłem zadowolony.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...