Skocz do zawartości

DV-2018 Wylosowany / Nie Wylosowany

DV-2018 Wylosowany / Nie Wylosowany  

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zostałeś/aś wylosowany/a w loterii DV-2018 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 godziny temu, newborn napisał:

W sumie to dostałem maila z ambasady ze kolo listopada będą umawiać na grudzień i tego się trzymam :) ale napisali , że nie gwarantują mi ,że będą wizy :/

W jakkim sensie nie gwarantuja ? Ze mozesz nie dostac albo ze w ogole nie bedzie ? Nie rozumiem...

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
9 godzin temu, pelasia napisał:

Ze moze zabraknąć wiz. Jest określona ilość.

Dokładnie to mieli na myśli raczej nie powinno ale zobaczymy ;) tymbarziej ze moja zona coraz mniejsza ochotę ma na wyjazd :) to aż tak mnie to nie martwi.

Napisano
12 godzin temu, newborn napisał:

W sumie to dostałem maila z ambasady ze kolo listopada będą umawiać na grudzień i tego się trzymam :) ale napisali , że nie gwarantują mi ,że będą wizy :/

Jak wysoki masz nr?

Napisano

Hej wszystkim jestem tu nowy  udało mi się wylosować za 1 razem mój numer to 28xxx jak myślicie ile będziemy musieli czekać na rozmowę?

Jakie numerki ida teraz na rozmowę podajcie w odpowiedziach z góry dziekuję!

Napisano

Na moje oko z tym numerem to rozmowa nie wczesniej niż maj-czerwiec, ale zobaczymy jak sie rozwinie sytuacja.... póki co cutoff na listopad był 4500, lada dzień podadzą nowy na grudzień to zobaczymy czy coś przyspieszy temat. A kiedy wysłałeś DS260?

Napisano
19 godzin temu, MeganMarkle napisał:

Na moje oko z tym numerem to rozmowa nie wczesniej niż maj-czerwiec, ale zobaczymy jak sie rozwinie sytuacja.... póki co cutoff na listopad był 4500, lada dzień podadzą nowy na grudzień to zobaczymy czy coś przyspieszy temat. A kiedy wysłałeś DS260?

Hej Ds wysłałem w lipcu bo miałem już ustaloną datę ślubu i chciałem od razu dodać swoją żonę ale z tego co czytałem nie ma to za bardo wpływu liczy się case number mam 28xxx wiec myślę ze tak jak pisałeś maj czerwiec chyba ze pójdzie im szybciej oby bo to czekanie jest straszne. Byłem już w stanach i z chęcią bym już wrócił z pozwoleniem na prace pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...