andyopole Napisano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2017 28 minut temu, Jackie napisał: To było kiedyś, teraz taksówka nie weźmie dziecka na przejażdżkę bez fotelika. Taksówkarze zazwyczaj mają foteliki w bagażniku.
Jackie Napisano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2017 49 minut temu, andyopole napisał: Taksówkarze zazwyczaj mają foteliki w bagażniku. Nie zawsze. Moim znajomym trafił się bez fotelika i był problem. Choć nie dam sobie głowy uciąć czy to nie był przypadkiem Uber.
kzielu Napisano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2017 5 godzin temu, quazaar napisał: Czy ktos z Was wysylal poczta polska (przesylka ekonomiczna) fotelik samochodowy dla dziecka? Po jakim czasie I w jakim stanie doszla przesylka? Czy doliczyli Wam clo? Fotelik ma nam sluzyc podczas wakacji w USA a potem wroci z nami do PL. Dzieki za info! Jaki fotelik (dla dziecka w jakim wieku) ? Booster z 5-point harness (2~4 lata) mozna kupic za $50, booster z oparciem ktory uzywa pasow w samochodzie za $30. Przesylka wyjdzie wielokrotnosc tych kwot.... Ewentualnie zabrac fotelik ze soba...
andyopole Napisano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2017 Dobrze ze są ludzie zorientowani w cenach. Ja, że tak powiem, etap rozmnażania mam za sobą a fotelikami dla wnukow i niech się dzieci martwią.
andyopole Napisano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2017 4 godziny temu, pelasia napisał: Kiedyś ludzie fotelików nie mieli i jakoś do sklepu z dzieckiem, ba nawet dziećmi dojeżdżali Moje dzieci, urodzone w latach 80tych miały wymoszczone tylne siedzenie pierzynami i tak podrozowalismy Skoda 105 po Polsce. O fotelikach nikt wtedy nawet nie słyszał.
pepeaz Napisano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2017 nie lepiej kupic w Walmart i oddac http://niezalezna.pl/65286-jaroslaw-kuzniar-krolem-cwaniactwa-i-obciachu-robi-fatalna-reklame-polakom-za-granica
cee Napisano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2017 8 godzin temu, andyopole napisał: Cena za Priorytet bedzie rowna cenie fotelika. No chyba ze to mebel z masazem, wodotryskiem i DVD... Paczka z deklarowaną wartością do 6kg priorytet 180pln więc mnie więcej tyle samo co kzielu napisał za fotelik.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.