andyopole Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 3 godziny temu, sly6 napisał: pracujesz dwa lata i nie masz oszczędności,/? Znam osoby ze nawet nie wierzą ze rodzina da obiad a tutaj opłaci wszystko. Fakt różne sa relacje lecz czasami warto powiedzieć mam odłożone na pobyt. czy możesz podejść? Nie masz zakazu lecz pomyśl kolejnymi razem co możesz dodać do tego,zmienić. Sly6 nie tragizuj, nie wszyscy maja takich krewniakow jak Ty....
quarterback87 Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 5 minut temu, andyopole napisał: Sly6 nie tragizuj, nie wszyscy maja takich krewniakow jak Ty.... Cwany bo mieszka daleko od Sly.
andyopole Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 1 minutę temu, quarterback87 napisał: Cwany bo mieszka daleko od Sly. W dzisiejszej globalnej wiosce wcale nie tak daleko. Sly6 ma tu władze, jedno klikniecie po kabelkach i dożywotni ban dostane...
quarterback87 Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 Andy, bez Ciebie to forum by skończyło jak dinozaury.
andyopole Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 Jak tak dalej będę władzy podskakiwal to sam wygine jak dinozaur. Z reki administracji. Nie wiem czy ONI już wykorzystali tegoroczny limit odstrzalu...?
quarterback87 Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 Raczej jesteś na liście gatunków pod ochroną
andyopole Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 Dobrze że pod Szyszke nie podlegam bo on pozwala wszystko odstrzelic. Nawet dla takiego starego żubra jak ja ochrony nijakiej nie ma.
sly6 Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2017 Godzinę temu, andyopole napisał: Sly6 nie tragizuj, nie wszyscy maja takich krewniakow jak Ty.... Godzinę temu, andyopole napisał: Sly6 nie tragizuj, nie wszyscy maja takich krewniakow jak Ty.... pewnie ze nie maja.. Za dużo widziałem lecz czasami można trafić źle i nie dlatego ze zły jesteś a poprostu na tak wychodzi. Dlatego należy pisać różne widzenia które sa realne.
everden Napisano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2017 Dnia 23.06.2017 o 12:58, darekbp napisał: Witam mam do Was pytanie dziś byłem na rozmowie i niestety nie dostałem wizy i nie wiecie czy np za miesiąc jak znów bym złożył to są szanse że dostanę czy lepiej dłuższa przerwę zrobić ? Witaj Darek, Jeśli 'silne więzi' nie uległy znaczącej zmianie (poprawie), to nie za bardzo widzę sens. Jeśli masz kasę na kolejne wnioski to próbuj, ale każda Twoja odmowa i przebieg rozmowy są odnotowane szczegółowo. Jeśli powiesz to samo - to zapomnij.Jeśli nakłamiesz bez zaplecza - też zapomnij. Ludzie próbują po 0,5-1 roku i zmieniają coś znacząco w życiorysie. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.