Jackie Napisano 15 Września 2017 Zgłoś Napisano 15 Września 2017 2 minuty temu, katlia napisał: CztalamTrylogie majac 13 lat... bylam zachwycona... probowalan kilka lat temu i odkrylam ze Sienkiewicz to straszny kicz literacki... chyba jestem po prostu za stara na niego Przerabiałam to samo z "W pustyni i w puszczy"
kzielu Napisano 15 Września 2017 Zgłoś Napisano 15 Września 2017 8 minut temu, katlia napisał: CztalamTrylogie majac 13 lat... bylam zachwycona... probowalan kilka lat temu i odkrylam ze Sienkiewicz to straszny kicz literacki... chyba jestem po prostu za stara na niego Ja podobnie. Teraz czytam (jak mam czas) arcydziela w rodzaju serii Jack Reacher by Lee Child.
quarterback87 Napisano 15 Września 2017 Zgłoś Napisano 15 Września 2017 30 minut temu, katlia napisał: CztalamTrylogie majac 13 lat... bylam zachwycona... probowalan kilka lat temu i odkrylam ze Sienkiewicz to straszny kicz literacki... chyba jestem po prostu za stara na niego Mi za młodu podobało się, ale nie smakowało whisky. Nawet w drinku z pepsi . Do niektórych rzeczy Katliu trzeba dojrzeć, masz jeszcze na to dużo czasu
katlia Napisano 15 Września 2017 Zgłoś Napisano 15 Września 2017 E, zycie jest za krotkie i jest za duzo klasyki literackiej zeby sie meczyc Sienkiewiczem. A chacun son gout...
katlia Napisano 15 Września 2017 Zgłoś Napisano 15 Września 2017 Godzinę temu, kzielu napisał: Ja podobnie. Teraz czytam (jak mam czas) arcydziela w rodzaju serii Jack Reacher by Lee Child. Kzielu, moj tesc to profesor literatury -- i on tez lubi Lee Child. Akurat lektura kiedy nie moze spac.
andyopole Napisano 15 Września 2017 Zgłoś Napisano 15 Września 2017 3 godziny temu, katlia napisał: CztalamTrylogie majac 13 lat... bylam zachwycona... probowalan kilka lat temu i odkrylam ze Sienkiewicz to straszny kicz literacki... chyba jestem po prostu za stara na niego Każdy ma swoje zboczenia, jeden lubi ogorki, drugi.....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.