haneczka019 Napisano 14 Października 2017 Zgłoś Napisano 14 Października 2017 6 godzin temu, Snapkejs napisał: U mnie działa. Jasne.
david2333 Napisano 14 Października 2017 Zgłoś Napisano 14 Października 2017 chciałem dzisiaj wysłać i widze Down for Maintenance! ... lipa ...
aktoto Napisano 14 Października 2017 Zgłoś Napisano 14 Października 2017 UWAGA!! Będzie nowa rejestracja. Poprzednie wnioski mają być anulowane. Nowy czas loterii 18.10 - 22.11. Wyniki od 15 maja 2018 https://ec.usembassy.gov/new-entry-period-diversity-visa-program-dv-2019/ Mają wysyłać maile do tych, którzy wysłali już zgłoszenie, aby zrobili to jeszcze raz
emigrantka Napisano 14 Października 2017 Zgłoś Napisano 14 Października 2017 Dobra wiadomosc -zabawa zaczyna sie od nowa :-)) Prosze jeszcze o informacje odnosnie pkt 8 . Wymagane jest wpisanie adresu czy jednak nie?
rzecze1 Napisano 14 Października 2017 Zgłoś Napisano 14 Października 2017 1 godzinę temu, aktoto napisał: UWAGA!! Będzie nowa rejestracja. Poprzednie wnioski mają być anulowane. Nowy czas loterii 18.10 - 22.11. Wyniki od 15 maja 2018 https://ec.usembassy.gov/new-entry-period-diversity-visa-program-dv-2019/ Mają wysyłać maile do tych, którzy wysłali już zgłoszenie, aby zrobili to jeszcze raz What a bloody shambles! Zdecydowanie powinni zaczac przyjmowac do USA ciut wiecej informatykow! Cyfrowo zaczyna ich wyprzedzac trzeci swiat. Wcale bym sie nie zdziwil gdyby dane dotychczasowych uczestnikow skonczyly gdzies na serwerze jakiegos watazki. Oczywiscie nikt sie do tego nie przyzna, ale nie jest tajemnica, ze hakerzy skacza po amerykanskich systemach jak kozy po pochylych brzozach.
maciopa Napisano 14 Października 2017 Zgłoś Napisano 14 Października 2017 Dobra wiadomosc -zabawa zaczyna sie od nowa :-)) Prosze jeszcze o informacje odnosnie pkt 8 . Wymagane jest wpisanie adresu czy jednak nie? Tak, jest wymagany.Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Ania799 Napisano 14 Października 2017 Zgłoś Napisano 14 Października 2017 No to za tydzień znowu ogarniamy temat ;-)
emigrantka Napisano 14 Października 2017 Zgłoś Napisano 14 Października 2017 1 godzinę temu, maciopa napisał: Tak, jest wymagany. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Pogrzebalam w poprzednich watkach i pisza ze dopoki zawiadomienia o wygranej byly wysylane poczta adres faktycznie byl wymagany.Obecnie wsszystko odbywa sie droga elektroniczna i chyba ten pkt mozna sobie odpuscic. Zastanawiam sie tylko czy niewypelnienie tego komputer moze odebrac jako blad w aplikacji i uniewaznic zgloszenie.
QuestKK Napisano 14 Października 2017 Zgłoś Napisano 14 Października 2017 czy mi się wydaje czy też teraz trzeba podać przy DV całą rodzinę wraz zdjęciami, czyli jeśli ja się zgłaszam podaje żonę i dziecko a jak moja żona się zgłasza to podaje mnie i dziecko oczywiście wraz z dziećmi?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.