Sparrow Napisano 18 Września 2017 Zgłoś Napisano 18 Września 2017 Ja zostałem wylosowany w dv-2018, a zgłoszenie wysłałem w ostatni dzień
karusek Napisano 18 Września 2017 Zgłoś Napisano 18 Września 2017 1 godzinę temu, Weststarr napisał: Definicja z wikipedii Loteria – gra losowa, której uczestnicy nabywają numerowane bilety, czyli „losy”. O wygranej decyduje „ciągnięcie” losów, czyli losowanie. Miejsce sprzedaży losów to kolektura. Losowanie – czynność polegająca na wyciąganiu lub wybieraniu określonych liczb lub przedmiotów (los, karta, kupon, żeton itp.) w sposób wykluczający wpływ osoby losującej na wynik tej czynności. z PWN albo z britaniki trzeba bylo przepisac..... a nie skopiuj wklej z wikipedii, ales sie wysilił
sly6 Napisano 18 Września 2017 Autor Zgłoś Napisano 18 Września 2017 A 1 godzinę temu, LukeFlorida napisał: Mam pytanie - czy czas zgłoszenia się do loterii ma jakieś znaczenie czy loteria to op prostu loteria? Tzn. czy jakbym wypełnił wszystko 3 października o 18.00 przed większością to mam jakieś większe szanse? Inna sprawa, że pewnie wtedy serwery są mocno przeciążone ;p Ale i tak mam zamiar w tym roku załatwić to jak najszybciej życie pokazuje ze serwery sa przeciążane na końcu wysyłania zgłoszeń i w pierwszych godzinach gdy się sprawdza czy zostałeś wylosowany.
Jaroslaw Stanczuk Napisano 18 Września 2017 Zgłoś Napisano 18 Września 2017 Mam nadZieje ze zagłosuje ta zielona karte
Weststarr Napisano 18 Września 2017 Zgłoś Napisano 18 Września 2017 22 minutes ago, karusek said: z PWN albo z britaniki trzeba bylo przepisac..... a nie skopiuj wklej z wikipedii, ales sie wysilił Leniwy jestem z natury ;p
Jackie Napisano 18 Września 2017 Zgłoś Napisano 18 Września 2017 1 godzinę temu, Jaroslaw Stanczuk napisał: Mam nadZieje ze zagłosuje ta zielona karte Więc zagłosuj i bardzo proszę: przestań zaśmiecąc wątki.
Łukasz90 Napisano 18 Września 2017 Zgłoś Napisano 18 Września 2017 2 godziny temu, sly6 napisał: A życie pokazuje ze serwery sa przeciążane na końcu wysyłania zgłoszeń i w pierwszych godzinach gdy się sprawdza czy zostałeś wylosowany. Ja zgłaszałem się pod koniec , chyba w ostatnim dniu i serwery śmigały jak marzenie. Strasznie miałem cykora bo straszyliście ,że na początku i pod koniec nie wyrabiają a u mnie na 15 letnim laptopie ,który na większości stron muli śmigał jak marzenie i w tri miga skończyłem zgłoszenie. Za to faktycznie przy wynikach była makabra i to dobre kilkadziesiąt godzin. W tym roku spróbuje na samym początku powiedzmy 10-14 dniu loterii bo wieść gminna głosi ,że najwięcej wylosowanych jest z tego okresu . Pożyjemy zobaczymy
Weststarr Napisano 18 Września 2017 Zgłoś Napisano 18 Września 2017 4 hours ago, Jaroslaw Stanczuk said: Mam nadZieje ze zagłosuje ta zielona karte Ze co zrobi ? zaglosuje ? jak zielona karta ma prawo wyborcze to moze zaglosowac, ale na kogo, to juz tylko ona wie
Celin Napisano 22 Września 2017 Zgłoś Napisano 22 Września 2017 Może głupie pytanie, ale czy ja i żona możemy oddzielnie startować i podawać siebie na wzajem jako małżonka? Wolę zapytać niż być zdyskwalifikowanym z powodu podwójnego wejścia do loterii.
Jackie Napisano 22 Września 2017 Zgłoś Napisano 22 Września 2017 11 minut temu, Celin napisał: Może głupie pytanie, ale czy ja i żona możemy oddzielnie startować i podawać siebie na wzajem jako małżonka? Tak.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.