Skocz do zawartości

Loteria Wizowa DV 2019

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
14 godzin temu, przemo_400m napisał:

Witam!

Czy moze mi ktos pomoc!!!! Zawsze kiedy probuje uzyc "photo tool" sciaga mi sie jakis plik i nie moge kompletnie nic z tym zrobic ani uzyc tego programu do obrobki mojego zdjecia! Czy robie cos zle? Wam tez tak sie dzieje? 

zaktualizuj przegladarke, albo uzyj IE najnowszej.

• Odpowiedzi 721
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Cześć!

Czy jeżeli mój mąż nie spełnia wymagań (brak średniego wykształcenia, tylko zawodowe), ale to ja będę składać wniosek (wykształcenie wyższe), to czy to nas jakoś skreśla? W sensie czy osoba "dołączona" nie spełniająca wymagań będzie jakimś problemem (w momencie składania wniosku lub już po ewentualnej wygranej w konsulacie)? 

Napisano
7 minut temu, NobodyKnows napisał:

Cześć!

Czy jeżeli mój mąż nie spełnia wymagań (brak średniego wykształcenia, tylko zawodowe), ale to ja będę składać wniosek (wykształcenie wyższe), to czy to nas jakoś skreśla? W sensie czy osoba "dołączona" nie spełniająca wymagań będzie jakimś problemem (w momencie składania wniosku lub już po ewentualnej wygranej w konsulacie)? 

Liczy sie wykształcenia glownego aplikanta, czyli twoje.

Napisano
4 godziny temu, Rozirozi napisał:

Istnieje tutaj cos takiego jak FAQ odnośnie zachowań po wylosowany? Co zebrać jakie dokumenty, kiedy itd 

jest coś takiego w tematach o dv 2016,2017 i wcześniejszych. Osoby opisują co miały na rozmowie.

Napisano
4 godziny temu, Rozirozi napisał:

Istnieje tutaj cos takiego jak FAQ odnośnie zachowań po wylosowany? Co zebrać jakie dokumenty, kiedy itd 

a Ty rozmowe chcesz miec w Polsce czy po za,mieszkalas,pracowalas po za Polska? Pytam sie bo wtedy powinnas miec rozne dokumenty.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...