karusek Napisano 24 Października 2017 Zgłoś Napisano 24 Października 2017 14 godzin temu, przemo_400m napisał: Witam! Czy moze mi ktos pomoc!!!! Zawsze kiedy probuje uzyc "photo tool" sciaga mi sie jakis plik i nie moge kompletnie nic z tym zrobic ani uzyc tego programu do obrobki mojego zdjecia! Czy robie cos zle? Wam tez tak sie dzieje? zaktualizuj przegladarke, albo uzyj IE najnowszej.
NobodyKnows Napisano 25 Października 2017 Zgłoś Napisano 25 Października 2017 Cześć! Czy jeżeli mój mąż nie spełnia wymagań (brak średniego wykształcenia, tylko zawodowe), ale to ja będę składać wniosek (wykształcenie wyższe), to czy to nas jakoś skreśla? W sensie czy osoba "dołączona" nie spełniająca wymagań będzie jakimś problemem (w momencie składania wniosku lub już po ewentualnej wygranej w konsulacie)?
Dread Napisano 25 Października 2017 Zgłoś Napisano 25 Października 2017 7 minut temu, NobodyKnows napisał: Cześć! Czy jeżeli mój mąż nie spełnia wymagań (brak średniego wykształcenia, tylko zawodowe), ale to ja będę składać wniosek (wykształcenie wyższe), to czy to nas jakoś skreśla? W sensie czy osoba "dołączona" nie spełniająca wymagań będzie jakimś problemem (w momencie składania wniosku lub już po ewentualnej wygranej w konsulacie)? Liczy sie wykształcenia glownego aplikanta, czyli twoje.
Rozirozi Napisano 25 Października 2017 Zgłoś Napisano 25 Października 2017 Nobodyknows, nie, bo ta osoba jakby "dziedziczy" kartę po Tobie, obojętnie jakie ma wykształcenie.
karusek Napisano 25 Października 2017 Zgłoś Napisano 25 Października 2017 Jesli ktos ma zrobione studium pomaturalne to jaka opcje ma zaznaczyc, jesli chodzi o wyksztalcenie?
Rozirozi Napisano 25 Października 2017 Zgłoś Napisano 25 Października 2017 Istnieje tutaj cos takiego jak FAQ odnośnie zachowań po wylosowany? Co zebrać jakie dokumenty, kiedy itd
Amek Napisano 25 Października 2017 Zgłoś Napisano 25 Października 2017 FAQ nie widziałem, ale dużo można wywnioskować czytając tematy z poprzednich lat
karusek Napisano 25 Października 2017 Zgłoś Napisano 25 Października 2017 2 godziny temu, karusek napisał: Jesli ktos ma zrobione studium pomaturalne to jaka opcje ma zaznaczyc, jesli chodzi o wyksztalcenie? sam sobie odpowiadam na pytanie znalazlem, moze ktos skorzysta. https://loteria-wizowa.pl/jakie-wybrac-wyksztalcenie-wypelniajac-formularz-loteryjny/
sly6 Napisano 25 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 25 Października 2017 4 godziny temu, Rozirozi napisał: Istnieje tutaj cos takiego jak FAQ odnośnie zachowań po wylosowany? Co zebrać jakie dokumenty, kiedy itd jest coś takiego w tematach o dv 2016,2017 i wcześniejszych. Osoby opisują co miały na rozmowie.
sly6 Napisano 25 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 25 Października 2017 4 godziny temu, Rozirozi napisał: Istnieje tutaj cos takiego jak FAQ odnośnie zachowań po wylosowany? Co zebrać jakie dokumenty, kiedy itd a Ty rozmowe chcesz miec w Polsce czy po za,mieszkalas,pracowalas po za Polska? Pytam sie bo wtedy powinnas miec rozne dokumenty.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.