sly6 Napisano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 Po sprawdzeniu wyniku zapraszamy do ankiety w tym temacie
che Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 pewnie i tak jak co roku o 18 nikt nie sprawdzi bo zawisną serwery
Osters Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 az sie zarejestrowalem, by poinformac tutaj obecnych o wyniku, wiadomo - jak bedzie :) w sumie nie wiem czy ewentualna wygrana bedzie tez zyciowa wygrana, czy tez lepiej jednak decydowac sie na cos w UE (glownie chodzi o sluzbe zdrowia :)) No bo jesli chodzi o nature to mamy kraje polnocne, jesli chodzi o grzanie dupy to Hiszpanie, jak ktos lubi umiarkowany klimat i ladna architekture, to takie perelki jak Luksemburg... Zobaczymy... niech los zadecyduje.
motorolnik Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 7 minut temu, Osters napisał: az sie zarejestrowalem, by poinformac tutaj obecnych o wyniku, wiadomo - jak bedzie y u do this spoderman?
Telesfor Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 44 minuty temu, che napisał: pewnie i tak jak co roku o 18 nikt nie sprawdzi bo zawisną serwery No wlasnie sie zastanawiam jaka atrakcje KCC moglo przygotowac w tym roku. No nawet byla juz jedna przy okazji rejestracji ale pewnie doloza cos jeszcze. Zobaczymy.
Julia Anastazja Janiak Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 Próbowałam sprawdzić teraz i pisze ze moj confirmation Numbers ma za mało znaków (a oczywiście ma 16 i dokładnie spisany) mysicie ze ten błąd wynika z tego ze wyniki po 18 czy mam coś nie tak z numerem? (Numer mam wydrukowany a nie ręcznie pisany czy coś)
Osters Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 49 minut temu, motorolnik napisał: y u do this spoderman? 4 gooby xD
LukeFlorida Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 Moje drugie i prawdopodobnie ostatnie podejście, bo nawet jak będzie jeszcze jedna loteria to chyba lepiej sobie żony Amerykanki szukać Ech ale i tak jest bardzo mała szansa. Inna sprawa, że chyba o 18.00 to serwery będą tak zapchane, że nie będzie dało się sprawdzić, więc dodatkowe godziny stresu
Telesfor Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 12 minut temu, Julia Anastazja Janiak napisał: Próbowałam sprawdzić teraz i pisze ze moj confirmation Numbers ma za mało znaków (a oczywiście ma 16 i dokładnie spisany) mysicie ze ten błąd wynika z tego ze wyniki po 18 czy mam coś nie tak z numerem? Poprawny numer powinien zaczynac sie od "2019". Ale chyba warto poczekac najpierw do 18:00. W przypadku problemu istnieje tez opcja odzyskania numeru uzywajac danych personalnych uzytych przy rejestracji (email, nazwisko itd.)
Julia Anastazja Janiak Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 13 minut temu, Telesfor napisał: Poprawny numer powinien zaczynac sie od "2019". Ale chyba warto poczekac najpierw do 18:00. W przypadku problemu istnieje tez opcja odzyskania numeru uzywajac danych personalnych uzytych przy rejestracji (email, nazwisko itd.) Tak tak zaczyna się od 2019 i łącznie ma 16 znaków. No coz będę czekać
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.