BBerry Napisano 27 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 27 Października 2017 Najblizsze USCIS jest 2 godz ode mnie, innego office nie ma blizej. Podejrzewam ze w tym samym budynku beda fingerprints do obywatelstwa co infopass pieczatka. Moje USCIS jest w porzadku, jak patrzylam miesiac temu to mozna bylo dostac appointment na drugi dzien. Nie chce mi sie dwa razy jechac w listopadzie, wiec dlatego odczekam bo chce zalatwic obie sprawy w ten sam dzien.
pelasia Napisano 27 Października 2017 Zgłoś Napisano 27 Października 2017 11 godzin temu, BBerry napisał: Najblizsze USCIS jest 2 godz ode mnie, innego office nie ma blizej. Podejrzewam ze w tym samym budynku beda fingerprints do obywatelstwa co infopass pieczatka. Moje USCIS jest w porzadku, jak patrzylam miesiac temu to mozna bylo dostac appointment na drugi dzien. Nie chce mi sie dwa razy jechac w listopadzie, wiec dlatego odczekam bo chce zalatwic obie sprawy w ten sam dzien. Najczesciej budynki odcisków i innych spraw sa odzilone. Ja bym wygogglowala adresy i zobaczyła jakie sa odległości od siebie. To sa łatwo dostępne informacje. Raczej bym sie nie nastawiała, ze sa w tym samym budynku, bo prawdopodobnie sie rozczarujesz. Ja tez mam 2h jazdy do najbliższego uscis i odciski pobierają w kompletnie innym miejscu, wcale nie blisko siebie, wiec wiem ze siedzenie 4h w samochodzie na same dojazdy jest mało przyjemne, no chyba ze ktoś naprawdę lubi...
kzielu Napisano 27 Października 2017 Zgłoś Napisano 27 Października 2017 ^^^^ Dokladnie. Poza tym odciski robia zwykle contractorzy, nie majacy wiele wspolnego z USCIS poza tym ze im placi.
Xarthisius Napisano 27 Października 2017 Zgłoś Napisano 27 Października 2017 Odciskow palcow dla wszystkich spraw nie robi sie w ASC? Dla DV przynajmniej tak jest. Tu https://egov.uscis.gov/crisgwi/go?action=offices.type&OfficeLocator.office_type=ASC mozna sobie sprawdzic gdzie jest biuro ktoremu sie podlega. Co prawda, w uzasadnionych przypadkach, mozna sie zglosic do dowolnego biura.
karina Napisano 27 Października 2017 Zgłoś Napisano 27 Października 2017 Odciski palcow a Infpass appointment to 2 rozne sprawy.
karina Napisano 27 Października 2017 Zgłoś Napisano 27 Października 2017 2 godziny temu, kzielu napisał: ^^^^ Dokladnie. Poza tym odciski robia zwykle contractorzy, nie majacy wiele wspolnego z USCIS poza tym ze im placi. I oni nie maja wgladu w sprawy ani nie wbijaja pieczatek.
BBerry Napisano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 30 Października 2017 Sprawdzilam, USCIS gdzie mialam odciski palcow i interview jest w tym samym budynku co Field Office do Infopass.
BBerry Napisano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 30 Października 2017 PS. Moglabym dostac infopass jutro jakbym chciala, jest duzo wolnych miejsc, wiec nie ma paniki.
BBerry Napisano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 30 Października 2017 PS2. 3 tygodnie temu wyslalam zapytanie przez USCIS ("czemu tak dlugo?") gdzie mozna wpisac number swojej sprawy i powod zapytania, w automatycznym maily napisali mi tego samego dnia "your request number is... expect the reply from us by Oct 28th" Zero odpowiedzi w tymze terminie. Takze widac, jak oni tam pracuja...
Amy Napisano 30 Października 2017 Zgłoś Napisano 30 Października 2017 Jak kazdy urząd maja duzo pracy, nie rozumiem tego pośpiechu zeby juz byc obywatelem, cierpliwości życzę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.