axie92 Napisano 9 Października 2017 Zgłoś Napisano 9 Października 2017 Mam taki problem, że nie mogę na żadnym komputerze załadować ankiety do loterii. pojawia mi się coś takiego: Ta witryna jest nieosiągalna Serwer www.dvlottery.state.gov odrzucił połączenie. Wypróbuj te rozwiązania: Sprawdź połączenie Sprawdź serwer proxy i zaporę sieciową Czytałąm, że trzeba zmienić jakieś ustawienia. Jak to ogarnąć? Bede wdzięczna za pomoc
Xarthisius Napisano 10 Października 2017 Zgłoś Napisano 10 Października 2017 1 hour ago, axie92 said: Mam taki problem, że nie mogę na żadnym komputerze załadować ankiety do loterii. Tez tak mam w tej chwili. Strona padla, sprobuj jutro.
Jaroslaw Stanczuk Napisano 10 Października 2017 Zgłoś Napisano 10 Października 2017 Sprubuj na stronie www.electronic diversity visa lottery us department of state
Zuza007 Napisano 10 Października 2017 Zgłoś Napisano 10 Października 2017 Mam komunikat "Down for Maintenance!"
LukeFlorida Napisano 10 Października 2017 Zgłoś Napisano 10 Października 2017 Hmm wie ktoś może ile taka sytuacja może trwać? Akurat dzisiaj chciałem aplikować
maciopa Napisano 10 Października 2017 Zgłoś Napisano 10 Października 2017 Niestety nic z tego nie będzie ponieważ Administracja USA zlikwidowała właśnie loterię. Bez stresu - ot taki mój czarny humor przy wtorku
MeganMarkle Napisano 10 Października 2017 Zgłoś Napisano 10 Października 2017 Żarcik nieśmieszny wcale
ilya_ Napisano 10 Października 2017 Zgłoś Napisano 10 Października 2017 5 godzin temu, maciopa napisał: Niestety nic z tego nie będzie ponieważ Administracja USA zlikwidowała właśnie loterię. Bez stresu - ot taki mój czarny humor przy wtorku i nagle te dziesiatki osob na tym forum poczuly przyply adrenaliny i zlosc....
Czołg Napisano 11 Października 2017 Zgłoś Napisano 11 Października 2017 13 godzin temu, maciopa napisał: Niestety nic z tego nie będzie ponieważ Administracja USA zlikwidowała właśnie loterię. Nie chciałbym być w Twojej skórze, gdybyś jakimś dziwnym trafem wykrakał Lincz pewny
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.