haneczka019 Napisano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2018 4 minuty temu, barbare napisał: Bachleda-Curuś ma przecież syna z Collinem Farrellem, jak dobrze pamiętam to na imię mu Henry Tadeusz Farrell. Co prawda rozstali się ze sobą, ale że dziecko w półamerykańskie to ona też może siedzieć w USA. A co to? Jakaś nowa kategoria wizowa dla mamusiek powstała?
Joanna30 Napisano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2018 Godzinę temu, barbare napisał: Bachleda-Curuś ma przecież syna z Collinem Farrellem, jak dobrze pamiętam to na imię mu Henry Tadeusz Farrell. Co prawda rozstali się ze sobą, ale że dziecko w półamerykańskie to ona też może siedzieć w USA. Dziecko nie może być półamerykańskie, bo Collin jest irlandczykiem Dziecko byłoby amerykańskie, gdyby się urodziło w Ameryce, ale nie wiem, czy się tam urodziło, bo nie śledzę życiorysu Alicji Co nie zmienia faktu, że dla niej samej małe amerykańskie dziecko nic nie znaczy.
kzielu Napisano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2018 Na spam drogie panie odpowiadacie - pisze sie byle bezsens zeby link do jakiejs bzdurnej firmy umiescic w stopce.
BartekWSH Napisano 10 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 Dnia 12/29/2017 o 20:56, margherita_s napisał: Tak? Ja w sumie nie jestem na biezaco z zadna druzyna NBA oprocz Cleveland Cavaliers, moj maz na okraglo ich oglada. Pozdrów męża ja również ich oglądam i jestem fanem LeBrona James. Zrobiłem sobie taki sam tatuaz jak jego na plecach, tylko w innym miejscu. A co do tematu to w kościele św. Władysława w Chicago można spotkać Andrzeja Golote z żoną (jeżeli można go nazwać celebrytą).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.