wyhan Napisano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 4 Marca 2018 17 minut temu, andyopole napisał: Nic dziwnego ze wywalili Cie ze studiów. Poszukaj sobie informacji na stronach ambasady USA a nie zawracaj ludziom doopy w niedzielę. Wywalić to mogli Ciebie ktoś ci każe tu siedzieć w niedzielę? No właśnie to wypierdalaj
pelasia Napisano 4 Marca 2018 Zgłoś Napisano 4 Marca 2018 Z takim słownictwem to nie ma co tematu dalej ciągnąć. Szkoda czasu. Jak ja lubię tą polską uprzejmość. Ciebie z dużej litery a na koniec takie.... ehh idę na herbatkę.
andyopole Napisano 4 Marca 2018 Zgłoś Napisano 4 Marca 2018 3 minuty temu, pelasia napisał: Z takim słownictwem to nie ma co tematu dalej ciągnąć. Szkoda czasu. Jak ja lubię tą polską uprzejmość. Ciebie z dużej litery a na koniec takie.... ehh idę na herbatkę. Suweren. Macierewicz daje dobre stanowiska...
Łukasz90 Napisano 4 Marca 2018 Zgłoś Napisano 4 Marca 2018 A przy okazji ,,misiów w paszporcie" tak z ciekawości czy teraz przy Schengen można dostać zakaz wjazdu do jakiegoś kraju? Wiem ciężko go wyegzekwować bo muszą kogoś zatrzymać i wylegitymować , ale jestem tego szalenie ciekaw.
andyopole Napisano 4 Marca 2018 Zgłoś Napisano 4 Marca 2018 Zakaz wjazdu nie wiem ale zakaz prowadzenia pojazdow w poszczegolnych krajach Unii jak najbardziej mozna zarobic.
wyhan Napisano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 5 Marca 2018 12 godzin temu, pelasia napisał: Z takim słownictwem to nie ma co tematu dalej ciągnąć. Szkoda czasu. Jak ja lubię tą polską uprzejmość. Ciebie z dużej litery a na koniec takie.... ehh idę na herbatkę. Szkoda że gościu nie znając mnie i mojej sytuacji mówi że "nic dziwnego że wywalili ci z uczelni"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.